Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A csillagok szerint

3 csillagjegy, akinek hatalmas változás áll be a karrierjében november első felében

2023. november 06.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp karrier november karrierhoroszkóp
3 csillagjegy, akinek hatalmas változás áll be a karrierjében november első felében
© Shutterstock

Néhány csillagjegy eseménydús napoknak néz elébe ezen a héten.


A Mars és a Hold együttállásának köszönhetően hatalmas energiák szabadulnak fel, amely egy-egy csillagjegy életére is nagy hatást gyakorol.

Míg egyesek számára a család és a magánélet lesz most a legfontosabb, másoknál a szakmai élet kerül a középpontba.

3 csillagjegy, akinek megváltozik a karrierje

Szűz

Különleges időszak következik be az életedben, amikor a kívánságaid olyan könnyen válnak valóra, mint még soha. Éppen ezért vigyázz arra, hogy most mit kívánsz! Ha régóta vágysz a szakmai előrelépésre, most bekövetkezhet, de ezzel együtt a felelősséged is megnő majd, ezt ne felejtsd el!

Halak

Végre kezedbe veszed a sorsod irányítását, és olyan döntésre szánhatod el magad, amit már régen meg kellett volna hoznod. Ha munkahelyváltásban gondolkodsz, most bátran megteheted, mert ez a karriered fejlődését szolgálja majd, és új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Mérleg

A világ egy kellemes személyiségnek lát, de most megérkezett az az energia, amivel megmutathatod, hogy te ennél sokkal több vagy: szakmai szempontból is megtalálod a helyed, ahol kibontakoztathatod a tehetséged. Egy előléptetés végre meghozhatja azt a szabadságot, amelyre szükséged van az alkotótevékenységhez, bármilyen területen is dolgozol.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves