Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Mennyire vagy őszinte? Kiderül abból, mit látsz meg először a képen

2022. augusztus 19.

2 perc olvasás

ELLE

személyiség személyiség teszt jellemvonás
Mennyire vagy őszinte? Kiderül abból, mit látsz meg először a képen
© Your Tango

Ami a szíveden, az a szádon? Ebből az optikai illúzióból most kiderül! 


Az őszinteség csodálatra méltó jellemvonás. Néha persze nem könnyű egyenesnek lenni, de végső soron mégiscsak be kell látni, hogy sokkal könnyebb elmondani egy nehéz igazságot, mint eltitkolni egy hazugságot. De vajon mennyire tartanak őszintének mások? Tedd próbára magad ezzel az optikai illúzióval, hogy kiderítsd! 

Nézd meg az alábbi képet és jegyezd meg, mit veszel rajta észre először! 

Fotó: Your Tango

Csillagok

Ha a csillagokat szúrtad ki legelőször, akkor te vagy az őszinteség mintapéldánya. Még arra a kérdésre sem tudsz füllenteni, hogy hogy vagy – mindig a lehető legegyenesebben válaszolsz. Sőt, néha már egy kicsit túlzásba is viszed az őszinteséget. Nem tehetsz róla, ilyen a természeted, ugyanakkor nem árt észben tartani, hogy az őszinteség kedvesség nélkül könnyen kegyetlenségbe csaphat át, amivel megbánthatsz másokat. 

Hold

Az éjszakai égbolt legnagyobb égitestje vonzotta magára a tekinteted? Az a fajta ember vagy, aki nem könnyen adja ki a titkait. Kedves vagy és gondoskodó, ugyanakkor féltve őrzöd a személyes dolgaidat, és ez másoknak is szemet szúr. Az emberek általában úgy vélik, tele vagy titkokkal, amiket addig tudsz megtartani, amíg az a saját érdekeidet szolgálja. 

Madarak

Ha a horizont felé repülő madarakat pillantottad meg először, akkor bizony a többiek nem szívesen bízzák rád a titkaikat. Sőt, hajlamosak lehetnek megkérdőjelezni azokat a dolgokat, amiket mondasz, mert lássuk be, az átlagosnál többször túlzol. Ha szeretnéd kiérdemelni mások bizalmát, tegyél érte! Az első lépés például lehet az, hogy felhagysz a pletykák terjesztésével. 

Lány

Amennyiben a háttal álló női alakon akadt meg a szemed, az emberek többsége úgy véli, hogy megbízható vagy, amikor éppen úgy tartja kedved. Kissé magányos farkasként viselkedsz, ezért sokan azt feltételezik rólad, hogy nem is érdekel az életük. Vagyis nem azért nem osztják meg veled a titkaikat, mert nem érzik biztonságosnak, hanem mert nem szeretnének untatni. Ha kíváncsi vagy, akkor kérdezz többet! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves