Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzügyi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek hatalmas vagyon ütheti a markát

2023. november 05.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hatalmas vagyon ütheti a markát
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy anyagi problémái megoldódnak a héten.


A Jupiternek és a bolygóállásnak köszönhetően néhány csillagjegy váratlan pénzhez juthat, amit ha ügyesen használnak fel, mindenki a javára fordíthat.

Bárhonnan érkezhet a plusz juttatás, érdemes nyitott szemmel járni!

3 csillagjegy, akinek a pénzre nem lesz gondja

Ikrek

Bár a munkáját most egy kicsit unja, de tartson ki! Felettese hamarosan egy nagyobb bónusszal fogja meghálálni az elmúlt időszakban tett erőfeszítéseit. Ha év végéig ugyanazzal az intenzitással végzi a munkáját, mint eddig, akkor a jövő évet már egy jóval magasabb fizetetéssel kezdheti, és mindezért extra erőfeszítéseket sem kell tennie.

Mérleg

Lehetőséget kaphat egy külföldi utazásra, amit ne hagyjon ki! A társasági életre nagy szüksége van, és olyan ismeretségekre tehet most szert, ha nem zárkózik be, amelyek később anyagi szempontból is hasznosak lehetnek. A szerencsejátékokban igazán sikeres a napokban, de munkahelyi jutalékra is számíthat a hónapban.

Vízöntő

Tennie kell a jólétért, de ha elég aktív, és komolyan veszi a munkáját, nem lesz oka panaszra. Váratlan összeg ütheti a markát, ha nagyobb figyelmet fordít a környezetére. Olyan helyről érkezhet egy nagy összeg, ahonnan nem is számít rá, de az üzletelésre is ez a legalkalmasabb időpont, ugyanis most előnyös megállapodásokat köthet másokkal.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves