Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Siker

3 csillagjegy, akit hamarosan előléptetnek a munkahelyén

2023. november 08.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp siker 3 csillagjegy előléptetés
 3 csillagjegy, akit hamarosan előléptetnek a munkahelyén
© Shutterstock

3 csillagjegy életében nagyon sikeres napok jönnek. 


A horoszkóp szerint 3 csillagjegy életében bizony jelen lesznek a szakmai sikerek, ugyanis hamarosan előléptetésre számíthatnak. Most megmutatjuk, hogy kik azok a szerencsések, akiknek a karrierjük kerül fókuszba az elkövetkezendő napokban.

Kos

A főnökeid látják, hogy az elmúlt hónapokban, milyen keményen dolgoztál, és a cég sikeressége nagyban múlt azon,  hogy te végig kitartó voltál. Most eljött az idő, hogy szintet lépj, és egy olyan pozícióban fogod találni magad, ahol még inkább lehetőséged lesz megmutatni magad és a benned rejlő tehetséget.

Skorpió

Kezded azt érezni, hogy a munkád túlságosan monoton. Beszélj a feletteseddel, mert bizony lenne számodra nyitott pozíció, amivel járna egy jelentős fizetésemelés, valamint több lehetőséget kapnál arra, hogy megvalósítsd a saját ötleteidet. Nem fogod megbánni, ha mersz lépni!

Bak

A kemény kitartó munkának most meglesz az eredménye, és egy remek ajánlattal fog eléd állni a felettesed. Az a helyzet azonban, hogy lehetséges, hogy egy másik cégnek is felkelted az érdeklődését, így a döntés majd rajtad áll, hol akarod tovább folytatni a karrieredet. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves