Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek hatalmas szerencséje lesz a héten

2023. november 07.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy szerencse horoszkóp
3 csillagjegy, akinek hatalmas szerencséje lesz a héten
© Shutterstock

3 csillagjegy nem panaszkodhat a napokban.


Csodálatos hírekkel szolgál a horoszkóp erre a hétre 3 csillagjegy számára. Most eláruljuk, hogy kik azok, akiknek hatalmas szerencsében lesz részük, és bizony egyáltalán nem lesz okuk a panaszra, mert olyan csodálatos dolgok fognak történni velük.

Ikrek

A munkahelyeden egy nagyon szerencsés szituációba kerülsz, ahol lehetőséged lesz azonnal bizonyítani. Ezután egymást követik az események, és bizony könnyen lehet, hogy hamarosan megkapod azt az előléptetést vagy a fizetésemelést. Anyagi szempontból több téren is nagy szerencsében lesz részed.

Oroszlán

Szerelem, munkahely, családi ügyek, bármi is jöjjön a héten csak szerencséd lesz. Te magad sem akarod majd elhinni, hogy minden mennyire gördülékenyen és egyszerűen megy. A szerencsének köszönhetően pedig egy jelentősebb pénzösszeghez is hozzájuthatsz.

Mérleg

Csak a véletlen szerencsének köszönhetően fogsz egy olyan helyzetbe kerülni, ami az egész életed megváltoztathatja. Egy olyan lehetőségről lesz szó, amire mindig is vágyál, de nagyon távolinak tűnt. Nos, most itt lesz, és bizony nagyon boldog leszel miatta. A szerelmi életed szintén szerencsésen fog alakulni a héten.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves