Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. november 20.: A Rák sokkos állapotba kerül, az Oroszlán hívást kap egy beteg rokonától

2023. november 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. november 20.: A Rák sokkos állapotba kerül, az Oroszlán hívást kap egy beteg rokonától
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint felkavaró hívást vagy levelet kaphatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Talán magad is meglepődsz rajta, de felébredhet benned a vágy, hogy családot alapíts, vagy esetleg újabb gyermeket vállaljatok. Ma lesz is lehetőséged is beszélni erről, és meglepő választ kaphatsz.

Bika

Olyan történeteket hallasz ma, amik igencsak megragadják a képzeletedet, és egész nap ezeken fog járni az eszed, még akár nyomozásba is kezdhetsz. Az is lehet, hogy saját magaddal kapcsolatban is fontos felfedezést teszel.

Ikrek

A jövőre nézve egyre nagyobb terveid vannak a karriereddel kapcsolatban, ezért ma utánanézel annak, milyen lehetséges módokon képezhetnéd magad, sőt, amibe tudsz, bele is vágsz. Csak arra ügyelj, hogy ne vállalj túl sok dolgot egyszerre!

Rák

Egy levél vagy más hívás ma egyfajta ébresztőként szolgál. Egy hosszú távú cél végre megvalósul. Hirtelen azt se tudod, mihez kezdj magaddal, mert talán nem hittél igazán abban, hogy összejöhet a dolog.

Oroszlán

Lehet, hogy ma érkezik egy levél vagy hívás valakitől, akit ismersz, és esetleg beteg, de legalábbis nincs jó passzban. Valószínűleg meg fogod látogatni, és ettől mindketten jobban fogjátok érezni magatokat.

Szűz

Ma sok időt elmehet a papírmunkával, az ügyek intézésével. Kérj segítséget, ha szükséged van rá, különösen akkor, ha valamiben nem vagy egészen biztos. Ne kockáztass, inkább kerüld el a bajt!

Mérleg

Érdekes pletykákat hallhatsz a munkahelyeden vagy a szomszédoktól. Óvakodj attól, hogy továbbadd őket, mert egyáltalán nem biztos, hogy minden igaz, így lehetőleg véleményt se formálj nyíltan.

Skorpió

Végre megérkezik az elismerés a kemény munkádért. Fantasztikus hangulatban leszel, tele önbizalommal és leli erővel. Viszont ma több érdekes levelet és hívást is kaphatsz, amik sok idődet elvihetik.

Nyilas

Egy beszélgetés során olyan téma kerül szóba, ami egészen felkelti az érdeklődésedet, és szeretnél róla többet megtudni. Rendesen rápörögsz a dologra, és kutatásokat kezdesz végezni. Még az is lehet, hogy ez lesz az új szenvedélyed, Nyilas.

Bak

Zavarba ejtő hívás érkezhet egy ismerőstől. Az illető érezhetően nem egészen őszinte, de mégis valamiféle segítséget vár. Próbáld meg vele tisztázni a dolgot. Talán csak fél megnyílni előtted.

Vízöntő

A sok elintéznivaló, ami a nyakadba szakad idegessé és stresszessé. Némi fejfájást is tapasztalhatsz. Amit lehet, azt halassz holnapra! Főleg azért, mert ma olyan hívást kaphatsz, ami teljesen kihozhat a sodrodból.

Halak

Fantasztikus ötleteid támadnak a mai napon egy regényt vagy cikket olvasva, kedves Halak. Mi tart vissza attól, hogy megvalósítsd őket? Ugyanakkor ma olyan hívást vagy levelet kaphatsz, ami teljesen felvillanyoz, mert új ajtót nyit meg előtted.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves