Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek novemberben megváltozik az élete

2023. november 19.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy novemberi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek novemberben megváltozik az élete
© Shutterstock

A novemberi horoszkóp sok változást ígér a zodiákus tagjainak, de csak 3 csillagjegy tapasztal jelentős, életet megváltoztató átalakulást.


November 4-én megindult előre a Szaturnusz, és ennek eredményeként minden könnyebbé válik az életünkben. 10-én a Merkúr belép a Nyilasba, ami hatalmas energialöketet hoz magával, és segít megvalósítani a céljainkat. A horoszkóp szerint minden bolygóállást figyelembe véve a hónapban, ez a 3 csillagjegy számíthat arra, hogy gyökerestül megváltozik az élete.

Kos

Novemberben kapsz egy jelzést, hogy ideje elengedni a felesleges kapcsolatokat és érzelmi poggyászokat. Ebbe beletartoznak az úgynevezett barátok, akik többet vesznek el, mint amennyit adnak. De még a párodnak is búcsút inthetsz, ha azt látod: nem ő az igazi. A következő időszakban megszabadulsz mindentől, ami felesleges és elavult. Ideje elengedni a múlt terheit, hogy új magasságokba emelkedhess az életedben.

Oroszlán

Úgy érzed, Oroszlán, nagyjából megvan mindened, amire vágytál. Mégis boldogtalan vagy. Valami hiányzik az életedből. De már nem sokáig! Hamarosan egy mindent megváltoztató felfedezést teszel. Rájössz, mire lenne szükséged a boldog és teljes élethez, akár karnyújtásnyira, akár messzebb legyen tőled, de megszerzed, és ha kell, beáldozod érte azt, amiről kiderül, hogy nem igazi vagy tesz hozzá az életedhez, legyen az egy kapcsolat vagy éppen a munkád.

Vízöntő

Annyi időt töltesz munkával, a feladatok elvégzésével, és a másokkal való törődéssel, hogy gyakran elhanyagolod azt, ami számodra fontos, de legfőképpen: önmagadat. A következő hetekben megváltozik a fókuszod, és visszatalálsz a lelkedhez, a saját igényeidhez. Rátalálsz egy olyan útra, ami igazán boldoggá tesz és úgy érzed, jobb lesz tőle az életedet. Ennek eredményeként hirtelen javulást tapasztalhatsz a testedben és a lelkedben is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves