Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 9.: Az Ikrek tegye próbára a szerencséjét, a Vízöntő fogadja el a meghívást, amit kap

2023. március 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. március 9.: Az Ikrek tegye próbára a szerencséjét, a Vízöntő fogadja el a meghívást, amit kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint sorsfordító nap elé néznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma eljött a döntés ideje. Már régóta aggódsz bizonyos problémák miatt, de nem halogathatod tovább, hogy a tettek mezeire lépj, és meghozod a végleges döntést. Bízz az ösztöneidben, Kos!

Bika

Egy új barátság vagy partnerség veheti ma kezdetét, ami rendkívül gyümölcsöző lesz a jövőre nézve. Talán most még nem gondolod, de jelentős segítséget kaphatsz az illetőtől, és nem is olyan sokára!

Ikrek

Ez egy olyan nap, Ikrek, amikor érdemes kísérletezni a szerencséddel. Fogadd el a lehetőségeket, kezdeményezz, vegyél részt különböző játékokban, meg persze hívd el a kiszemeltedet randizni.

Rák

Magabiztosnak és boldognak érzed magad, és ez a hozzáállásodban, valamint a testbeszédedben is megmutatkozik. Bárhová is mész, az emberek azonnal kiszúrnak téged, és mély benyomást teszel rájuk.

Oroszlán

Ma sokkal jobban jársz otthon és a munkahelyeden is, ha csapatban dolgozol. Az egyéni erőfeszítések most nehézségekbe ütközhetnek, ellenben ha összedolgozol másokkal, sikeresebb lehetsz, és gyorsabban végezhetsz.

Szűz

A mai napon érzelmesebb vagy a szokottnál, és tartasz is attól, hogy megnyisd a környezeted előtt a szívedet. Emiatt egész nap próbálod elnyomni az érzéseidet, ami nagymértékben kifáraszthat téged. De mi lenne, ha megengednéd magadnak, hogy megbízz másokban?

Mérleg

Ma számos különböző kötelezettséggel kell szembenézned minden frontról, miközben a családod, a barátaid is hozzád fordulnak segítségért. Hidd el, képes vagy kezelni a nyomást, és a nap végén nagyon büszke leszel magadra!

Skorpió

Nagyon mozgalmas napra számíthatsz, Skorpió, már csak azért is, mert munka után látogatókat fogadhatsz, akikre nem volt még időd egészen felkészülni. Főleg akkor, ha még csak ezután fognak bejelentkezni hozzád!

Nyilas

Hűséges vagy azokhoz, akiket szeretsz és fontosak neked. De ma kénytelen leszel szembenézni azzal: nem mindenki érdemli meg, hogy erőfeszítéseket tegyél érte. Akármennyire is fáj, el kell engedned a kezüket.

Bak

A mai napon sort kerítetek a szerelmeddel egy őszinte beszélgetésre, aminek keretei között megosztjátok az érzéseiteket, és a problémáitokat is. Amennyire tartasz ettől, annyira jól fog elsülni!

Vízöntő

Meghívást kaphatsz egy partira vagy összejövetelre, de az is lehet, nem is egyre, hanem többre. Mindenképpen fogadd el, ha teheted, mert fontos emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hatással lehetnek a jövődre!

Halak

Régóta vársz egy munka lehetőségre vagy arra, hogy előléptessenek? Ma lehet annak a napja, amikor megtörténik az áttörés, és felajánlják neked a vágyott munkát. Dolgozz keményen, és nem marad el érte a jutalmad!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves