Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 7.: A Kos óriási meglepetésekre számíthat ma, a Mérleg fogadja meg az univerzum tanácsát

2023. március 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. március 7.: A Kos óriási meglepetésekre számíthat ma, a Mérleg fogadja meg az univerzum tanácsát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint a mai telihold meglepő változásokat indít el a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Társaságkedvelő ember vagy, és ma különösen vágysz a beszélgetésekre, amit meg is fogsz kapni, és rengeteg információt gyűjthetsz be. Még egy rég nem látott barát vagy rokon is újra megjelenhet. Ez a nap tele van meglepetésekkel, Kos, szóval szinte mindenre készülj fel!

Bika

Az anyagi helyzetedben hirtelen, pozitív változások következhetnek be, kedves Bika. Ez lehet a bevétel növekedése vagy valamilyen váratlan nyeremény. Bármelyik is legyen, változást fog hozni az életedbe.

Ikrek

Valamilyen nagy utazást tervezel, Ikrek. Ez lehet egy hétvégi vakáció vagy egy hosszú külföldi kiruccanás. De a spirituális utazás sem zárható ki, mivel ma ez a téma különösen foglalkoztatni fog.

Rák

Ma a szokásosnál aktívabb az intuíciód, és kaphatsz néhány erőteljes üzenetet a magasabb síkokról, amik új ajtókat nyitnak meg előtted. Ne hagyd figyelmen kívül őket! Gondold át, mi céljuk lehet, mielőtt elfogadod vagy elutasítod őket.

Oroszlán

Különösen vonz valamelyik külföldi ország, és erősen agyalsz azon, hogyan utazhatnál oda. De nincs kizárva, hogy egy barátod kínál utazási lehetőséget neked. Az utazás most fontos számodra, szóval igyekezz megvalósítani a vágyadat!

Szűz

Hirtelen előrelépési lehetőségek adódhatnak ma. Meglehet, egy karnyújtásnyira van tőled az álmaid megvalósulása. Nyugodtan vedd kezedbe az irányítást, ne félj kezdeményezni!

Mérleg

Az univerzum arra bátorít, hogy ma hallgass, Mérleg. Ez nem az a nap, amikor bárkit is meg kellene győznöd. Csak hallgasd meg, amit a barátaid, szeretteid, kollégáid mondanak, mert rendkívüli tudás juthat a birtokodba.

Skorpió

Olyan lépéseket teszel ma, amik igencsak befolyásolhatják a bevételeidet. Talán sikerül végre pénzre váltanod az ötletedet, de az is lehet, hogy belevágsz egy saját vállalkozásba is. Megvan az önbizalmad és erőd ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyél véghez.

Nyilas

Egy kapcsolat, ami a múltban elsősorban intellektuális érdekeken alapult, hirtelen a romantika felé fordulhat. Ez bizony nemcsak az egyedülállókra, hanem a párban élőkre is igaz, akik viszont így kellemetlen helyzetben találhatják magukat.

Bak

Feltámad a lelkesedésed, kedves Bak, és új ötletek áramlanak az agyadba. Bármin is dolgozol a mai napon, azzal ma fényes sikert arathatsz. Viszont érdemes odafigyelned a megérzéseidre, és ne hessegesd el, ha valakivel kapcsolatban rosszat érzel.

Vízöntő

A kreatív projektek most új löketet kaphatnak, és ezzel együtt új ötletek és elképzelések pattanak ki a fejedből. Bármin is dolgozol, abban áttörést érhetsz el, vagy akár siker koronázhatja az erőfeszítéseidet.

Halak

Ma változásokra számíthatsz a háztartásodban. Végre elvégezheted szükséges javítást, átalakítást vagy díszítést. Az is lehetséges, hogy valaki be- vagy kiköltözik. De egy váratlan látogató is felbukkanhat nálad, aki elképesztő híreket hozhat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves