Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 29.: Az Ikrek hűtlenség szemtanúja lehet, az Oroszlán életében új korszak veszi kezdetét

2023. március 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. március 29.: Az Ikrek hűtlenség szemtanúja lehet, az Oroszlán életében új korszak veszi kezdetét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint ma fontos döntéseket hoznak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Fontos pénzügyekkel és karrierrel kapcsolatos döntéseket hozol, amik más irányba terelik az életedet. Egy kicsit bizonytalannak érezheted magad, de szerencsére megkapod a szükséges lelki támogatást ahhoz, hogy végigcsináld.

Bika

Egy kis segítséggel, de ma megszülethetnek a pénzügyekkel kapcsolatos döntések, különösen azok, amik a megvásárolni kívánt tárgyakra, vagy az ingatlantranzakciókkal kapcsolatos kérdésekre összpontosítanak.

Ikrek

Nagyon kellemetlen helyzetben találhatod magad. Olyannak lehetsz a szemtanúja, aminek nem kellene, és valószínűleg ez a közvetlen ismerőseidet is érinti. Talán egy hűtlenség szemtanúja leszel, és nem tudod eldönteni, hogy szólj-e róla a barátodnak, vagy inkább ne tégy semmit.

Rák

Végre hajlandó vagy alaposan átnézni az életedet, és végrehajtani néhány fontos változtatást, ami időszerű és fontos. Felismerhetsz néhány hiányosságot, és azt, hogy életed mely területén lehet szükséged segítségre. Bölcs döntéseket hozol ma, kedves Rák!

Oroszlán

Ideje magad mögött hagyni a mérgező partnerkapcsolatokat, és még néhány rossz szokást is. Készen állsz arra, hogy végre új életet kezdj. Egy nap alatt felszámolhatod az eddigi életedet az újért, és ez hatalmas örömmel tölt majd el.

Szűz

Szeretnél új barátokat szerezni és bővíteni a társadalmi körödet. Ez a hét lehetőséget ad a kapcsolatépítésre, de nemcsak baráti, hanem szakmai téren. Így nemcsak olyanokat ismersz meg, akikkel együtt szórakozhatsz, hanem akár üzletelhetsz is.

Mérleg

Jó dolog olyan munkát végezni, ami iránt szenvedélyt érzel, és amihez szorosan kapcsolódsz. Ma a valóság rádöbbenthet arra, te nagyon nem ilyen munkát végzel, ezért fontolóra is veszed, hogy munkahelyet vagy szakmát válts.

Skorpió

Ma úgy dönthetsz, hogy továbbtanulsz, vagy beiratkozol arra a képzésre, amivel régóta szemezel. Meglehet, a környezetedben megpróbálnak lebeszélni róla, de ne hagyd magad! Légy határozott, és iratkozz be!

Nyilas

Egy érzelmi kötődést hordozó ajándék elviselhetetlennek tűnhet számodra. Talán valaki segítséget próbál „ajándékozni”, mert szükséged van rá, esetleg kölcsönt adna, hogy kihúzzon a bajból. De mielőtt büszkeségből elutasítanád, állj meg egy pillanatra, és fontold meg!

Bak

Ma egy kulcsfontosságú kapcsolatod hirtelen átértékelődik az új szükségleteid nyomán. Lépj egy lépést hátra, és pártatlanul gondold át a dolgokat távolról, mielőtt hagynád, hogy az érzelmeid tettekre sarkalljanak.

Vízöntő

Ma készen állsz belemerülni a munkába, és egy új rutint alakíts ki. Sokkal jobban érzed magad, ha olyan tevékenységeket folytatsz, amiket könnyű elkezdeni és befejezni, ahelyett, hogy hosszasan rugóznál egy-egy feladaton.

Halak

A mai nap remek alkalom arra, hogy valami igazán romantikus és szórakoztató dolgot csinálj. Ma megéri kisebb társasági összejövetelt szervezni, a barátaiddal vagy a szerelmeddel szórakozni, mert a nap energiái közelebb visznek titeket egymáshoz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves