Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 24.: A Szűznek durva déjà vu élménye lesz, a Mérleg új dolgot tud meg a párjáról

2023. március 24.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. március 24.: A Szűznek durva déjà vu élménye lesz, a Mérleg új dolgot tud meg a párjáról
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint örömökben gazdag nap elé néznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Kiváló nap ez a mai ahhoz, hogy végre gondoskodj a saját szükségleteidről. Minden, amit ma önmagadért teszel, az sokszorosan kifizetődik. Egyesek megpróbálhatják felülírni a terveidet, de ne hagyd nekik!

Bika

A jegyedben járó Hold, arra biztat: légy önmagad! Még akkor is, ha kísértésbe esel, hogy olyannak add ki magad, aki nem vagy, csak azért,hogy lenyűgözz másokat. Ha így teszel, annak csalódás lesz a vége!

Ikrek

Miért ragaszkodsz a múlthoz, Ikrek? El kellene már engedned a sérelmeidet, és a haragodat. Bocsáss meg magadnak és másoknak, mert addig nem fogsz tudni előrelépni, amíg a múltban időzöl.

Rák

Rengeteg szeretetet és figyelmet kapsz a kollégáidtól, és a barátaidtól. Ma igazán fontosnak érzed magad, és épp erre van szükséged, hogy megerősödjön az önbizalmad. A párod gesztusa fog az este a legjobban meglepni!

Oroszlán

Ha készen állsz a karrierváltásra, ma a sors gondoskodik arról, hogy megtaláld a lehető legjobb lehetőséget! A karrierszektorba belépő Hold pénzt hoz neked, és ez egy előléptetés, fizetésemelés vagy új munkalehetőség formájában nyilvánul meg.

Szűz

A történelem megismétli önmagát. Valószínűleg emiatt, ma durva déjà vu élményben lesz részed, és nagyon úgy tűnhet, hogy tényleg minden úgy történik, mint legutóbb. Ne aggódj, most megfordíthatod az eseményeket, és más irányba terelheted őket.

Mérleg

Ma valami újat tanulsz a partneredről, és ennek köszönhetően közelebb kerültök egymáshoz. A mai napi randevúzás vagy esti borozgatás teljesen átírhatja a kapcsolatotokat, és megérkeztek oda, ahova mindig is szerettél volna.

Skorpió

Óriási ajándékot kapsz ma: bizalmat. Valaki megajándékoz a bizalmával, és őszintén megnyílik neked.  Lehet, nem tudod, mit mondj, amikor először hallasz valamilyen megindító dolgot. Most elég, ha csak a támasza vagy, és meghallgatod.

Nyilas

A mai nap tökéletes arra, hogy elvégezz néhány olyan házimunkát, amit jó ideje halogattál. A legjobb az: segítséget is kaphatsz hozzá, így hamarabb végezhetsz vele, mint gondolnád! Az este egy meghitt beszélgetést hoz egy barátoddal vagy a szerelmeddel.

Bak

A Hold belép a kreativitás és a romantika szektorodba, ami azt jelenti: akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, ez egy remek nap a romantikázáshoz, a szórakozáshoz. Kellemes este vár rád!

Vízöntő

Szeretnéd szebbé varázsolni a személyes teredet? A mai nap tökéletes választás a vásárláshoz, az átalakításhoz, és mindenféle kreatív projekthez. Ma olyat alkothatsz, amivel nap végén igazán elégedett lehetsz!

Halak

Kellemes meglepetésben részesít egy barátod vagy a párod. Ezt minden ok nélkül teszi, és annyira zavarba jöhetsz, hogy szeretnéd azonnal viszonozni. Ne bántsd meg ezzel, csak örülj az ajándéknak, ami a szeretetének és megbecsülésének a jele.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves