Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 22.: A Kos átél egy kisebb csodát, a Nyilasnak szerelmet vall egy kollégája

2023. március 22.

3 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. március 22.: A Kos átél egy kisebb csodát, a Nyilasnak szerelmet vall egy kollégája
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint elképesztő meglepetések érik a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valami elképesztő, igazán váratlan és mégis vágyott dolog nyilvánul meg az életedben. El is indít benned egy sor folyamatot. Ha eddig kételkedtél az univerzum erejében, talán épp a mai eseményeknek köszönhetően kezdesz el bízni benne.

Bika

Mondd ki, amit gondolsz vagy érzel, kedves Bika. Ez segíthet megszabadulni az elnyomott érzésektől vagy azoktól a terhektől, amiket régóta cipelsz. Sőt, az őszinte kommunikáció közelebb vihet téged másokhoz.

Ikrek

Ma könnyen összeveszhetsz egy barátoddal. Valószínűleg nem értetek egyet valamiben, és makacsul ragaszkodsz a saját álláspontodhoz. De megéri emiatt összeveszni és napokig nem beszélni? Gyakorold inkább az elfogadást!

Rák

A mai nap az egyik legjobb nap számodra, Rák. Minden körülmény adott ahhoz, hogy fizetésemelést vagy előléptetést kérj, vagy akár belevágj egy saját vállalkozás indításába. Ma jóformán bármely tervedet megvalósíthatod!

Oroszlán

Úgy érzed, hiányos a tudásod? Ma annak a napja, amikor beiratkozol egy tanfolyamra vagy úgy döntesz, visszaülsz az iskolapadba. Ha már régóta tervezgeted, mindenképpen vágj bele, és ne keress kifogásokat!

Szűz

Egy nagylelkű ajánlat vagy valamilyen ajándék vár ma rád. Talán hozzájutsz egy kis pénzhez, amiből megveheted azt, amire vágysz. Az is lehet, hogy valaki pont azzal lep meg, amit nem voltál hajlandó magadnak megvásárolni.

Mérleg

Nagyon szeretnél valakinek segíteni Mérleg. Lehet, nem tudsz annyit tenni érte, amennyit szeretnél, de az apró gesztusok is rengeteget érnek, és ez is elég lehet az illetőnek ahhoz, hogy átsegítsd a nehéz időszakon, amin éppen keresztülmegy.

Skorpió

Engedd, hogy a partnered túl átlásson azon a falon, ami mögött néha elbújsz. Mindig jó dolog őszinte beszélgetést folytatni. Ha szeretnél közelebb kerülni hozzá, vagy megoldani a gondjaitokat, akkor nyílj meg neki.

Nyilas  

Elképesztő nap vár rád Nyilas: valaki szerelmet vall neked. Az illető egy kollégád vagy barátod lehet, aki nem közömbös számodra, de tartasz attól, hogyha nem működik a dolog, akkor tönkretesztek egy jó kapcsolatot. Lesz mit ma átgondolnod!

Bak

Híresen kitartó vagy, kedves Bak, és ezt ma újfent bebizonyítod. A kollégáid hamar feladnak egy projektet vagy problémát, de te addig-addig nyüstölöd, amíg meg nem oldod, el nem éred a kívánt célt. Csodálni fogják a kitartásodat!

Vízöntő

Egy kis pénz áll a házhoz, és pont kapóra fog jönni. De még akár mellékállást is ajánlhatnak neked, aminek segítségével gyorsabban megszabadulhatsz az anyagi gondjaidtól, vagy biztosíthatod a családod jövőjét.

Halak

Olyan jó, ha van egy jó barátod, akivel nevethetsz, és aki mellett hátrahagyhatod a gondjaidat. A mai napod fénypontját a barátod jelenti majd, aki felajánlhat egy remek kikapcsolódási programot, amire nem szabad nemet mondanod. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves