Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 2.: A Bika eléri a mélypontot, az Ikrek jó híreket kap a pénzügyekkel kapcsolatban

2023. május 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. május 2.: A Bika eléri a mélypontot, az Ikrek jó híreket kap a pénzügyekkel kapcsolatban
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma a csillagjegyek úgy érzik, összenyomják őket a kötelezettségeik. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Van még mit javítani az életed megszervezésén. Az otthoni rendszer, ahogy van, nem túl hatékony. Szükséged van egy rendszerre, Kos! Ha ez nem az erősséged, kérj segítséget, mert a káoszban nehéz bármilyen célt elérni.

Bika

A mai napon fennáll annak a veszélye, hogy érzelmileg túlterheled magad, és lesz egy mélypontja a napnak. Vegyél egy mély lélegzetet, és próbálj meg gyakorlatiasan, észszerűen cselekedni, kizárva az érzelmeket.

Ikrek

Jó híreket kapsz a pénzügyekkel kapcsolatban, Ikrek. Az elméd vadul száguld, miközben stratégiát dolgozol ki a pénz elköltésének módjára. Azért légy óvatos, nem ártana a jövőre is gondolnod, és félretenned valamennyit!

Rák

Meglepődhetsz azon, milyen okos és kreatív vagy ma. Szórakozásból úgy dönthetsz: előveszel egy ecsetet és festesz, vagy esetleg írsz egy verset. Jó esély van arra, hogy valami olyat alkoss, amivel elégedett leszel.

Oroszlán

Ma úgy érzed, szétszakadsz, Oroszlán. Az egyik részed a vágyaid követésére a voksol, a másik pedig arra, hogy ellásd a kötelezettségeidet. Ha ügyesen gazdálkodsz az idővel, talán mindkettőt kielégítheted.

Szűz

Jobban kellene bíznod a képességeidben. Ha elhatároztad magad valamiben, bármennyire is ambiciózus, azt általában eléred. Emlékezz erre, mert úgy érezheted a munkahelyi és otthoni kötelezettségek miatt, hogy nem vagy képes végigcsinálni a napot.

Mérleg

Ma tele vagy energiával és lelkesedéssel. Magánéleted és szakmai életed jól alakul, így nem csoda, ha örömteli vagy. Az egyetlen hátránya a napnak, hogy túlterhelnek a munkahelyi kötelezettségek.

Skorpió

Vigyázz, nehogy megsértsd az embereket, Skorpió. Határozott véleményed van, és könnyen megbánthatod a környezetedet azzal, hogy nyíltan kimondod az érzéseidet, a gondolataidat.

Nyilas

Ma egy közeli barátod kölcsönt kérhet. Jól gondold meg a dolgot! Ahelyett, hogy a könnyebb utat választanád, és igent mondanál, valószínűleg mindkettőtöknek jobb lenne, ha inkább segítenél neki kitalálni, hogyan kereshetne több pénzt.

Bak

A mai nap tele lehet késéssel és akadályokkal. Jó lenne, ha elővennéd a türelmedet. Vegyél mély levegőt, és őrizd meg humorérzékedet. A legtöbb dolog, ami ma történik, úgyis kívül esik az irányításodon.

Vízöntő

Nagy terveid vannak, Vízöntő, és elképzelhető: az álmaid visszatartanak attól, hogy a munkádra fókuszálj. Ne aggódj, nem szokásod átlépni a határidőt, szóval ma is sikerülni fog kipipálni a listádon szereplő célokat!

Halak

Frusztráló, amikor a munka akadályozza a romantikát és a társasági tevékenységeket. Ezt érzed ma is, Halak. Gondolataid az esti programokon járnak, de a kötelezettségeid az asztalodon hevernek. Ne aggódj, képes vagy időben végezni mindennel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves