Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 16.: A Kost külföldre akarják csalni, a Skorpiót pénzhez juttathatja a megérzése 

2023. május 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. május 16.: A Kost külföldre akarják csalni, a Skorpiót pénzhez juttathatja a megérzése 
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma az érzelmeik befolyásolják a csillagjegyek tetteit. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Talán egy külföldön élő barátod hív meg magához, vagy a munkahelyeden merülhet fel a külföldi munkavégzés lehetősége. Bármelyik is legyen, légy nyitott, hallgasd meg a részleteket, és vedd fontolóra az ajánlatot, mielőtt kapásból elvetnéd.

Bika

Kisebb pénzösszeghez juthatsz ma, és nagyon szeretnéd meglepni magadat vagy a szeretteidet valamilyen kis aprósággal. Nyugodtan tedd azt, a többi pedig mehet félre, ha marad! Megérdemled, hogy néha arra költs, amire csak jól esik!

Ikrek

Vidám, csevegős hangulatban vagy ma. Szívesen töltesz minőségi időt a szeretteiddel, barátaiddal. Mindenkihez van egy-két jó szavad, amiért nagyon hálásak lesznek neked. Érthető, hogy szeretsz adni, de kapni is tudni kell! Fogadd el a viszonzott szeretetet!

Rák

Pszichikai képességeid nagyon magas szinten működnek, kedves Rák. Könnyedén olvasol az emberekben, ami segít közelebb kerülni hozzájuk, és akár meglepő titkokat tudhatsz meg róluk.

Oroszlán

Néhány barátod elcsalhat egy gyűlésre, valamilyen összejövetelre, ahol új barátokkal ismerkedhetsz meg. Eleinte persze lesznek aggályaid, és kissé bizalmatlan lehetsz, de ha nem zárkózol el, akkor el fogják nyerni a bizalmadat.

Szűz

Természetednél fogva kedves, együttérző ember vagy, Szűz. Ma a szereteted valószínűleg nemcsak a hozzád közel állókra, hanem a tágabb környezetedre is kiterjed, ez pedig meglepő helyzeteket idézhet elő.

Mérleg

Ma tele vagy szeretettel, és nem bírod, meg nem is akarod elrejteni. Inkább ráereszted a családodra, a barátokra, meg persze a szerelmedre, akik egyszerre lesznek meglepettek és hálásak, amiért a szokottnál is gyengédebb vagy velük.

Skorpió

Ha van nap, amikor megéri a megérzéseidre hallgatnod, az a mai. Az intuíciódnak köszönhetően pénz állhat a házhoz. De nemcsak a pénzügyekben bizonyulsz szerencsésnek, hanem a szerelemben is: ma egy különleges találkozás vár rád.

Nyilas

Tökéletes nap ez a szerelemhez! A párban élők közötti kötelék elmélyül, míg az egyedülállók meglelhetik a lelki társukat. De ma még új barátságok is szövődhetek, különösen olyan emberekkel, akiknek hasonló az érdeklődési köre.

Bak

Tele vagy ötletekkel, és ma van annak a napja, amikor elkezded őket megvalósítani. Lehet, hogy nem fog elsőre úgy menni, mint a karikacsapás, de ez semmitől se vegye el a kedvedet. Ki fog fizetődni a türelmed!

Vízöntő

A szokottnál is vonzóbb vagy ma, Vízöntő, szóval ne lepődj meg azon, ha mágnesként vonzod a tekinteteket. Habár jót tesz az önbizalmadnak, de téged egyikük sem fog meg, mindegy hányan próbálnak meghódítani!

Halak

Különösen foglalkoztat most az otthonod szépítése, így beszerezhetsz pár új dekorációs elemet, átrendezheted a lakásodat, de akár annyira elkaphat a hév, hogy sietve feldobsz egy új színt a hálóba.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves