Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. május 15-21.: Az Oroszlán szerelmi élete még sosem volt ennyire jó, a Nyilas harcba száll az ellenségével

2023. május 15.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. május 15-21.: Az Oroszlán szerelmi élete még sosem volt ennyire jó, a Nyilas harcba száll az ellenségével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A 19-ei újhold hatása egész héten érezhető lesz, ami nagy lezárásokat és új fejezeteket hoz. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Ez az a héten úgy döntesz, hogy újrakezdesz mindent. Már egy ideje gondolkodsz a változáson, és itt az ideje, hogy megvalósítsd az új elképzeléseidet. Fel vagy töltődve, és legyőzhetetlennek érzed magad. Minden tőled telhetőt megteszel, és közben a szeretteid támogatását is élvezed.

Bika

Nagyszerűen érzed magad, mert a szezonod utolsó hetében jársz. Nincs okod kételkedni, valóban sikerszériában vagy, még akkor is, ha nem így érzed, vagy egyelőre nem vette kezdetét. A heted tele van pozitív energiákkal, és minden sokkal jobban fog alakulni, mint azt gondolnád!

Ikrek

Ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet Ikrek egy bizonyos személlyel kapcsolatban. Vedd észre a jeleket, amik arra utalnak, hogy valami nem stimmel vele. Ezenkívül légy óvatos azokkal a lehetőségekkel, amik túlságosan szépnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek, mert ezúttal tényleg átverések lehetnek.

Rák

A napokban inkább elméleti síkon cselekszel, semmint a gyakorlatban. Most inkább előre megtervezel mindent, és igyekszel biztosra menni. Valószínűleg most kicsit el is távolodsz az emberektől, hogy meditálhass bizonyos problémákon, amiken egyedül kell gondolkodnod. Rendben leszel, de időre lesz szükséged!

Oroszlán

Rengeteg szórakozási, bulizási lehetőség vár rád a héten, és még kisebb meglepetésekkel is készülnek a szeretteid. A szerelmi életed pedig egyszerre lesz boldog és izgalmas. Végre ott vagy a pároddal, ahol lenni szeretnél, és egyre izgalmasabb dolgok merülnek fel köztetek. Az egyedülállókra is rámosolyog a szerencse a napokban!

Szűz

A május 15-től 21-ig tartó héten csupa jót fogsz tenni, még ha nem is kapsz elismerést az erőfeszítéseidért vagy valamilyen jutalmat. Mégis jól fogod érezni magad, mert a szíved mélyén tudod, hogy amit teszel, az helyes. Ettől függetlenül megkapod a szokásos figyelmet és szeretetet a környezetedtől.

Mérleg

Fájdalmas élmény érhet a szerelem terén. Arra készülsz, hogy megtudj valamit, ami a szerelmedhez vagy a kiszemeltedhez kapcsolódik, ami nem fog tetszeni neked. Könnyen lehet, hogy ez teljesen átírja a kapcsolatotokat. Ne kapkodj el semmit, hanem igyekezz megismerni az illető álláspontját is!

Skorpió

Előfordulhat, hogy ezen a héten elkezded a panaszkampányt. Furcsa módon elégedetlen vagy egy bizonyos barátoddal, és minél több idő telik el, annál jobban idegesít a viselkedése. Meg akarsz szabadulni ettől a baráttól, mivel úgy gondolod, hogy kihasznál, és nem szereted, ha kihasználnak.

Nyilas

Ezen a héten, május 15. és 21. között végre megjön az erő ahhoz, hogy harcba szállj az ellenségeddel vagy azzal a negatív személlyel, aki mérgező hatással van rád. Te is érzed, hogy változásra van szükséged, és most képes vagy kiharcolni magadnak, bár sok türelemre és kitartásra lesz szükséged.

Bak

Rengeteg türelemre lesz szükséged a május 15. és 21. közötti héten, mivel sok akadály lesz az utadban. Ez nem jelent feltétlenül rosszat, inkább csak bosszúságokat. Meg tudsz velük küzdeni, és mindent elérsz, amit igazán szeretnél. Meg fogsz lepődni azon, mennyi erő rejlik benned.

Vízöntő

A napokban ne aggódj semmi miatt! Az egyetlen dolog, amire igazán vigyáznod kell, az az egészséged, mert az utóbbi időben eléggé feszegetted a határaidat. Amúgy minden jól fog alakulni körülötted. Ez a hét meghozza a bulit, a szórakozást, a csodás élményeket a barátaiddal.

Halak

2023. május 15. és 21. között olyan erősnek fogod érezni magad, hogy készen állsz a legnagyobb céljaidat is megvalósítani. De azon se lepődj meg, ha olyan projektbe kezdesz, ami valami olyasmi körül forog, amit még soha nem csináltál. Nagyon kíváncsi és merész vagy a héten!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves