Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 10.: A Bika ajtaján bekopogtathat az exe, a Rák jelentős változást tapasztal az egészségében

2023. május 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. május 10.: A Bika ajtaján bekopogtathat az exe, a Rák jelentős változást tapasztal az egészségében
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint túl sokat foglalkoznak a csillagjegyek másokkal, és túl keveset magukkal. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egyértelmű, hogy rengeteg tudással rendelkezel, és egyedülálló módon látod a dolgokat, ami megkülönböztet téged másoktól. Az emberek elismerik szakértelmedet, és több éves tapasztalatod alapján fordulhatnak hozzád útmutatást kérve.

Bika

Legnagyobb meglepetésedre, váratlanul beállíthat az exed, vagy a munkahelyed előtt várhat rád, de legalábbis igyekszik kapcsolatba kerülni veled. Légy óvatos, mert elragadhatnak az érzéseid, és megsajnálhatod őt, de ne feledd, miért ért véget a kapcsolat.

Ikrek

Ígéretes lehetőséget kaphatsz, ami rövid időn belül jelentős pénzt hozhatna. Mégis, egyelőre nem éri meg ilyesmibe belevágni, mert még tart a Merkúr retrográd. Ha van rá mód, később fogadd el az ajánlatot, mert most nem lenne szerencséd vele.

Rák

Érezhetően sokat javul az egészséged. Végre látod a terápia vagy a kúra, akár a diéta értelmét. Kimondottan jól érzed magadat, és ebben a környezeted is meg fog erősíteni. Csak így tovább Rák, maradjon az egészséged az első!

Oroszlán

Szeretsz a családod, a párod kedvében járni, ugyanakkor nem ártana most már a saját igényeidet helyezni az előtérbe. Ne csodálkozz, ha lelkileg kimerültnek érzed magadat, akár boldogtalannak, ha egyszerűen nem veszed figyelembe a saját vágyaidat.

Szűz

Kreatívan oldod meg a gondokat, és még ötletesebben végzed el a feladatokat. A munkahelyeden rendkívül elégedettek lesznek veled, és ezt szóban is ki fogják fejezni. Nap végén ne felejtsd el megveregetni a válladat!

Mérleg

El vagy maradva néhány dologgal, és semmi kedved hozzájuk. A csillagok mégis arra bíztatnak kedves Mérleg, hogy érdemes lenne ma foglalkoznod velük, mert hamarosan olyan változások érkeznek, amik miatt megint nem lesz rá időd.

Skorpió

Egy fontos döntés meghozatalára készülsz, és egy kicsit bizonytalan lehetsz. Az, hogy hogyan kezeled a helyzetet, nagyban befolyásolhatja az eredményt. Ha van rá mód, akkor még gondolkodj egy keveset, mielőtt cselekvésre szánnád magad.

Nyilas

Valakinek nagy szüksége lehet a segítségedre kedves Nyilas. Talán úgy érzed valamiért, hogy nem érdemli meg, mégis érdemes lehet ma kisegítened, mert utána olyan módon viszonozhatja, amire most nem is gondolsz.

Bak

Fontos, hogy vigyázz magadra, hiszen keményen dolgozol. Megérdemelsz egy kis időt a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. Ne felejtsd el előtérbe helyezni a saját jólétedet, különben fel fognak őrölni a mindennapok.

Vízöntő

Nehezedre esik elengedni a haragot. De addig nem fogsz tudni érdemben kommunikálni egy bizonyos személlyel, amíg nem vagy elég nyitott. Ha fontos a kapcsolat megmentése, akkor tedd félre kicsit a rossz érzéseidet.

Halak

Ma egy barátság virágzik és megerősödik. Ez különösen igaz valaki olyan esetében, akivel nemrég találkoztál. Kiderülhet, hogy sok közös van bennetek, és van néhány olyan tervetek, amit akár együtt is szívesen megvalósítanátok.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves