Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 7.: A Szűz szívét megérinti egy régimódi úriember, a Vízöntő ne kövesse el ma ugyanazt a hibát

2023. június 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. június 7.: A Szűz szívét megérinti egy régimódi úriember, a Vízöntő ne kövesse el ma ugyanazt a hibát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint egyes csillagjegyek új kapcsolatokat alakítanak ki, mások a régiekkel erősítik meg a viszonyukat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma van benned valami, ami miatt mások is felfigyelnek rád, és mágnesként kezded vonzani az embereket. Lehet, hogy eleinte még nem, de nap végén meg fogod érteni, mit látnak benned, és rájössz: az a te erősséged.

Bika

Van egy makacs oldalad, de ez nem mindig olyan rossz dolog, ugye a Bika? Ma öleld fel makacs, mégis érzékeny természetedet. Nyugodtan mutasd meg az embereknek, hogy ki vagy valójában, ne rejtegesd a sokoldalú énedet!

Ikrek

Mindig gondolkozol és elemezgetsz, ezért ma ne lepődj meg, ha a szokásosnál kicsit többet gondolsz a jövődre. Ám ennél tovább is mehetsz, és este a szerelmeddel együtt fejtegetitek majd, hogyan képzelitek el a jövőt.

Rák

Gyakran gyorsan kiadod a szíved, mert csak így tudsz igazán szeretni. De a mai napon érdemes lenne átgondolnod, biztos a megfelelő személynek adtad-e. Egyedülállóként szintén ügyelned kellene ma arra, hogy a méltó személynek add oda.

Oroszlán

Már őrülten készülsz a nyárra, kedves Oroszlán. Gőzerővel ápolod a testedet és lelkedet, és ez nemcsak abban segít, hogy jól érezd magad, de önbizalmat is ad. Nem marad el ma a pozitív visszacsatolás a környezeted részéről.

Szűz

A párban élők romantikus nap elé néznek, és végre minőségi időt töltenek együtt. Az egyedülállók váratlanul megismerkedhetnek egy régimódi férfival, aki azonnal mély benyomást tesz rájuk.

Mérleg

Szereted a családodat, és nagyon szeretnéd őket boldoggá tenni. De bármennyire is igyekszel, nem tehetsz mindenkit azzá. Amint ezt elfogadod, megtalálod a békédet, és véget ér a belső feszültség, amit érzel.

Skorpió

Készülj Skorpió, mert ma te leszel az a személy, akihez mindenki fordul egy kis vigaszért. Mutasd meg mennyire együttérző és empatikus tudsz lenni. Azonkívül, hogy hálásak lesznek neked, később te is számíthatsz majd rájuk.

Nyilas

Légy óvatos, mert kissé nyers lehetsz, és könnyen megbánthatod a szeretteidet, de akár a kollégáidat is. Nem arról van szó, hogy hazudj másoknak, csak bánj óvatosan a szavakkal, és kétszer is gondold meg kinek, mit mondasz.

Bak

Érdemes ma a fejlődésedre, és az előmeneteledre fókuszálnod. Hihetetlenül erős energiák dolgoznak benned, ezt te is érzed. Vedd körül magadat olyan emberekkel, akik a segítségedre lehetnek a céljaid elérésében.

Vízöntő

Tanulj a múltból, hogy megszabadulj az ismétlődő mintáktól. Ügyelj minden pillanatra, és kerüld el a régi viselkedést idéző helyzeteket. Búcsúzz el attól, ami már nem szolgál, és figyelj arra, hogy ma ne kövesd el egy korábbi hibádat.

Halak

Tökéletes a mai nap ahhoz, hogy társasági életet élj. Találkozz a barátaiddal, vagy menj el egy olyan csoportba, ahol hasonló érdeklődési körrel rendelkező embereket ismerhetsz meg. Egyikükkel akár szoros baráti viszonyt is kialakíthatsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves