Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 28.: A Rák mindent megváltoztató titkokat tud meg, a Nyilasnak meg kell fizetnie a karmikus adósságát

2023. június 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. június 28.: A Rák mindent megváltoztató titkokat tud meg, a Nyilasnak meg kell fizetnie a karmikus adósságát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint bizonyos események hatására önreflexiót tartanak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nagyon kreatívnak érzed ma magad, kedves Kos. Fejezd ki érzelmeidet művészettel, írással vagy zenével. Hagyd, hogy a képzeleted szárnyaljon, és alkoss valami különlegeset és mélyet.

Bika

Az elkötelezettség kérdése kerül ma középpontba. A tartós partnerkapcsolatok elmélyülnek, és olyan témák merülhetnek fel, mint a házasság vagy a gyerekvállalás. Azok, akik nemrég jöttek össze, még náluk is komolyra fordulhatnak a dolgok.

Ikrek

Ma saját magadat és a szokásaidat veszed górcső alá, mert érzed, hogy szükséged lenne némi változásra. Olyan irányba indulsz el, ami egy sokkal teljesebb és boldogabb életét hozhat neked.

Rák

Olyan titkok jutnak a tudomásodra, amik jelentős változásokat indítanak el az életedben. Ennek hatására egyesekkel megerősödik a kapcsolatod, másokkal szemben viszont meglazulhat.

Oroszlán

Támogatásra, és megértésre vágynak a szeretteid, amiket meg is adsz nekik, és ezáltal sokat mélyülhet a kapcsolatotok. Közben pedig elmerültök a szerelmeddel a jövőtök megtervezésében.

Szűz

A kommunikáció kulcsfontosságú a mai nap során. Nyíltan és őszintén oszd meg a gondolataidat, érzéseidet és vágyaidat. Ugyanakkor figyelmesen hallgass meg te is másokat, elősegítve a mélyebb kötelékek kialakítást, és elkerülve a félreértéseket.

Mérleg

Szembe kell nézned azzal a szomorú ténnyel, hogy éppen nem állsz jól anyagilag, méghozzá azért, mert hajlamos vagy többet költeni a kelleténél. Érdemes lenne megvizsgálnod, mi állhat az impulzusvásárlásaid hátterében.

Skorpió

Szembe kell nézned Skorpió bizonyos cselekedeteid következményével. Lehet nem lesz kellemes, de kicsit elemezd a helyzetedet, mert fontos felismerésekre tehetsz szert, és megérheted, hogy kerültél ebbe a helyzetbe.

Nyilas

Aktívan dolgozik a karma az életedben. Fogadd el a múltbeli tettek következményeit, és ha szükséges, tedd őket jóvá. Keresd a spirituális növekedést, és hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek.

Bak

Nagy szükséged van mostanában a barátaidra, kedves Bak. Vedd körül magad valódi kapcsolatokkal, és olyanokkal, akik felemelnek, inspirálnak. Erősítsd meg a kötelékeket a közös célok és a kölcsönös megértés révén.

Vízöntő

Új lehetőségek nyílnak meg előtted a karrieredben. Légy büszke a tehetségedre, és nyugodtan merj nagyot álmodni, hiszen most az egész univerzum támogat abban, hogy elérd a célodat és sikeres legyél.

Halak

Nagyon vágysz arra, hogy utazz. Érdemes lenne megtervezned egy kisebb kiruccanást, legalább egy másik városba, ha esetleg nem tudsz átugrani egy szomszédos országba. Rengeteg erőt és új élményt adna.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves