Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér

2023. június 27.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerencse 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér
© Shutterstock

3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz az elkövetkezendő napokban.


Remek dolgokat ígér a horoszkóp! 3 csillagjegy rendkívül szerencsés lesz az elkövetkezendő napokban, így boldogságból, valamint jó kedvből egyáltalán nem lesz hiány. Mutatjuk, hogy kik azok a szerencsések, akiknek nem lesz, miért aggódniuk mostanában! 

Bika

A karriered szempontjából elképesztő változások jönnek. Új ajánlatok, előléptetés, sőt a fizetésemelés is többször szóba kerül a héten. Eljöhet az a szituáció, amikor annyi lehetőség kerül az utadba hirtelen, hogy azt sem fogod tudni, hogy milyen döntést hozz meg. Nos, a legjobb, amit tehetsz, ha a szívedre hallgatsz, és meglátod, hogy minden úgy lesz, ahogyan lennie kell! 

Szűz

Olyan szerencsés leszel a napokban, hogy saját magad sem fogod elhinni. A munkahelyeden és a szerelmi életedben is csupa jó dolog jön. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg célt, amit mostanában kitűztél, hamarosan kihúzhatsz majd a listádról. Szerelem szempontjából nagyon úgy tűnik, hogy megismersz valakit, aki minden eddiginél különlegesebb lesz a számodra. 

Nyilas

Elképesztően szerencsés napok elé nézel kedves Nyilas! Úgy fogod érezni, hogy minden akkor jön el, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Rengeteg szép pillanatban lesz részed, de a legjobb, hogy anyagi szempontból nagy változásokat fogsz tapasztalni, és nagyon úgy tűnik, hogy idén nyáron már nem kell majd aggódnod a pénztárcád miatt. Fontos azonban, hogy tegyél is félre a plusz pénzből, mert még jól jöhet a jövőben. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves