Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 27.: A Kos ma mindenkire ráijeszt, az Ikrek készüljön, mert hajmeresztő meglepetésekre számíthat

2023. június 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. június 27.: A Kos ma mindenkire ráijeszt, az Ikrek készüljön, mert hajmeresztő meglepetésekre számíthat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma váratlan fordulatokra számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy kissé magad alatt vagy Kos, és mikor megnyílsz a barátaidnak, olyan dolgokat mondasz, amik megrémíti őket, és komolyan aggódni kezdenek érted. Azonnal bepörögnek, hogy segítsenek neked, és varázslatos estével lephetnek meg.

Bika

Nehezedre esik ma bármiben is dönteni. De nemcsak a bizonytalanság bizonyul majd zavaró tényezőnek: emberek bukkanhatnak fel a múltadból, és váratlan események állítják a feje tetejére a napodat.

Ikrek

Senkinek sincs kedve körülötted dolgozni vagy bármilyen aktív tevékenységet űzni. Talán neked sem ártana pihenned, amíg megteheted, mert a nap második felében egy őrült, váratlan esemény kihúzza a lábad alól a talajt. Készülj a meglepetésekre!

Rák

Valószínűleg ma nem úgy fognak menni a dolgok, ahogy eltervezted, Rák. Főleg azért, mert az emberek nem úgy cselekednek, mint várnád, és sokuk nincs jó passzban. Szerencsére egyedül is meg fogod állni a helyedet.

Oroszlán

Kitűnő nap a mai számodra. Az események meglehetősen gördülékenyen fognak haladni. Az egyetlen dolog, amivel tisztában kell lenned, hogy az emberek isszák a szavaidat, szóval légy óvatos, kinek, és mit tanácsolsz.

Szűz

Nagyon határozatlan vagy, Szűz. Úgy érzed, nem találsz olyan megoldásokat, amik éppen a segítségedre lehetnek. Nem kell ma azonnal dönteni. Használd ezt a napot arra, hogy elegendő információt gyűjts.

Mérleg

Az a szerencséd, hogy nagyon kevés erőfeszítéssel is élvezheted ezt a napot. Tartsd észben: ha úgy döntesz, hogy véghez viszel valamit, akkor rendkívül sikeres leszel, és sokkal többet elérhetsz annál, mint amire számítasz.

Skorpió

Egy kissé jobban felgyorsulnak körülötted a dolgok, mint szeretnéd. Viszont, ha nem kommunikálsz tisztán, és érthetően a környezeteddel, konfliktusod származhat belőle. Ne feledd, hogy az emberek nem gondolatolvasók.

Nyilas

Kitűnő nap ez a mai számodra. Váratlan segítséget fogsz kapni, aminek köszönhetően elérheted azt, amit csak szeretnél. Érezd jól magad, és nyugodtan hódolj olyan dolgoknak, amik boldoggá tesznek.

Bak

Lehet, ma egy kicsit túl gyorsan történnek a dolgok, de ami leginkább kibillent az egyensúlyodból, az egy váratlan tényező. Hidd el, ijesztőbbnek tűnik a helyzet, mint amilyen valójában. Meg fogsz tudni vele küzdeni!

Vízöntő

Élvezd a mai napot, kedves Vízöntő. Vedd kézbe a dolgokat, és hozd ki a legtöbbet abból, ami az utadba kerül. Délután pedig te leszel minden társaság szíve-lelke. Ügyelj ma a megjelenésedre, hidd el: sokat nyomhat a latba!

Halak

Rugalmas természeted ma bajba sodorhat. A munkahelyeden összetűzésbe keveredhetsz, ha senki sem vállalja fel a vezető szerepet. A mai váratlan események drámaian megváltoztathatják a nap menetét.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves