Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 16.: A Bak ma mindenkire ráhozza a frászt, a Vízöntő párja ékes jelét adja a szerelmének

2023. június 16.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. június 16.: A Bak ma mindenkire ráhozza a frászt, a Vízöntő párja ékes jelét adja a szerelmének
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint felébred a változás iránti vágy a csillagjegyekben. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Tökéletes nap ez ahhoz, hogy új utakat fedezz fel, és a kezedbe vedd életed irányítását. Bízz az ösztöneidben, erősítsd meg a határaidat, és indulj el a számodra kijelölt úton, ami elvisz a célodig, miközben jelentős szellemi növekedésen mész keresztül.

Bika

Engedd el a múlt láncait, amik visszatartanak. Tanulj meg megbocsátani és elengedni. Lépj végre tovább, és ne terheld magadat a régi sérelmek súlyával. Amint ezt megteszed, egy sokkal szerencsésebb fejezet veszi kezdetét az életedben.

Ikrek

Tarts egy kis önvizsgálatot, mert a segítségével világosságot nyersz. Vedd jelnek, hogy ma senki nem ér rá délután, és tölts egy kis időt magaddal. Olyan felfedezéseket tehetsz, amik megváltoztathatják az életedet.

Rák

Érdemes lenne ma szétnézned a barátaid között. Olyanokkal vedd körül magad, akik inspirálnak, és felemelnek a személyes fejlődésed során. Ideje lenne búcsút venned a mérgező, hamis barátoktól.

Oroszlán

Úgy érzed, már nem tesz boldoggá a jelenlegi munkád? Akkor talán fontolóra vehetnéd, hogy munkahelyet vagy szakmát váltasz. Csak gondold át, mi az, ami igazi szenvedélyt ébreszt benned!

Szűz

Mostanában sokat töprengsz azon, mihez kezdj az életben, és eljátszadozol a gondolattal, mi lenne, ha továbbtanulnál, de legalábbis elvégeznél egy tanfolyamot, hogy szakmát válthass, vagy előléptetéshez juss. Érdemes lenne ezt átültetni a gyakorlatba!

Mérleg

Óvakodj ma attól Mérleg, hogy hirtelen felindulásból költekezz. Magukkal ragadhatnak az akciók, meg a vágy, hogy beszerezz, pár kiegészítőt a lakásba, és csinos legyél a hétvégi összejövetelen. Hamarosan szükséged lehet a kiadott pénzre!

Skorpió

Ez a nap tökéletes ahhoz, hogy a családi kapcsolataidat ápold. Csak tudd elfogadni a szeretetet, és a megértést, amit kapsz. Amennyiben bármilyen problémád van, érdemes velük megosztanod, mivel a segítségedre lehetnek.

Nyilas

Már reggel nehézkesen indulhat a napod, mert semmiben sem érzed jól magad. Elégedetlen vagy a megjelenéseddel, így ma el is döntöd: megváltoztatod az étkezési, valamint a mozgási szokásaidat, és lehet, még a fodrászodhoz is beugrasz.

Bak

Alapból úgy ébredhetsz reggel, hogy eleged van mindenből és mindenkiből. A nap folyamán egyre dühösebb leszel, és az őszinteségi roham is rád tör. Az emberek szemében olyan leszel, mint egy buldózer, aki mindenkit letarol, ha az útjában áll, és szabályosan megrémülhetnek tőled.

Vízöntő

Ha van valaki, akihez szeretnél közelebb kerülni, ma megteheted, mivel segítséget kapsz hozzá, csak élj is a lehetőséggel! Amennyiben párban élő vagy, a kedvesed ékes jelét adja a hűségének és a szerelmének.

Halak

Ma nagyon inspiráló hatással leszel másokra. Figyeld meg, hogy a környezeted valósággal issza minden szavadat, és kifejezetten keresni fogják a társaságodat. A munkahelyeden váratlan népszerűségre tehetsz szert.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves