Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 13.: Az Ikrek teste vészjelzéseket ad, a Halak hajmeresztő családi történetet hall

2023. június 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. június 13.: Az Ikrek teste vészjelzéseket ad, a Halak hajmeresztő családi történetet hall
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint kiváló nap a mai ahhoz, hogy tisztába tegyék a csillagjegyek a kapcsolataikat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nem könnyű beismerni, ha tévedsz, de ma a csillagok bátorságot, és erőt adnak hozzá. Függetlenül attól, hogy mi történt, azt fogod tapasztalni: sokkal jobban érzed magad utána.

Bika

Érdemes lenne kielemezned az álmaidat. Megoldatlan problémákat, stresszt, mély vágyakat és elveszett emlékeket hozhatnak fel. Hozzájárulhatnak önmagad megértéséhez és a gondok megoldásához.

Ikrek

Mostanában rendkívül stresszes vagy, kedves Ikrek. Az aggodalom, a szorongás és a félelem jelentősen megterhel. Valószínűleg már a tested is jelez, csak nem akarod észrevenni, pedig abban az esetben már érdemes lenne felkeresni az orvosodat.

Rák

Ez egy jó nap arra, hogy kifejezd gondolataidat és az érzéseidet. Legyen szó egy szeretett személyről, aki értékeli a gyengéd szavakat, vagy egy kollégáról, aki a tanácsodra szorul, mivel a mai napon a kommunikáció könnyebben megy, mint általában.

Oroszlán

Néhány embernek a környezetedben nagy szüksége lenne a kedvességedre, megértésedre, vagy éppen a bölcs meglátásaidra. Érdemes lenne egy kis időt szánnod rájuk, és ápolni a lelküket. Elhiheted, nagyon hálásak lennének érte.

Szűz

Ha ma probléma adódik, Szűz, keresd a legegyszerűbb megoldást. Nem minden nehézség olyan bonyolult. Gyakran a legkézenfekvőbb válasz a legjobb. Próbáld távol tartani érzelmeidet a logikát, és gyakorlatiasságot igénylő kihívásoktól.

Mérleg

Ez egy jó nap arra, hogy elmondd a véleményedet. Nem mintha általában sok bajod lenne ezzel. De még te is szembesülhet néha olyan helyzetekkel, amikor megfélemlítve érzed magad, ám nem a mai napon!

Skorpió

Számíts a kommunikációs készségeid fellendülésére ma, kedves Skorpió. Ha gyakran tapasztaltad, hogy nehezen tudod kifejezni valódi érzéseidet, ez a mai nap örvendetes változásokat hozhat számodra.

Nyilas

Ha valami zavart mostanában, akkor a mai nap jó alkalom a megoldásra. Akár egy kollégával, főnökkel, házastárssal, baráttal vagy rokonnal kapcsolatos problémáid vannak, megtalálod a megfelelő szavakat, amikkel hatékonyan kommunikálhatod az érzéseidet.

Bak        

Csendes és visszahúzódó vagy általában, aki nem beszél az érzéseiről. Ez a nap lehet a kivétel, ha megragadod a csillagok nyújtotta bátorító, erőt adó energiát, és kifejeznéd az érzéseidet, az esetleges problémáiddal együtt.

Vízöntő

Mikor töltöttél utoljára igazi minőségi időt a családoddal. Ha már egy ideje nem, akkor ma érdemes lenne megtenni. Amennyiben vannak gyerekeid, játssz velük, vagy fontold meg egy szülő vagy testvér meglátogatását.

Halak

Jól tennéd, ha ma meglátogatnád a rég nem látott rokonaidat, szeretteidet. Mindenkinek jót fog tenni a találkozás. Ugyanakkor egy sokkoló családi történetet hallhatsz, amit nehezedre eshet feldolgozni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves