Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 6.: A Kos kedvese megbocsáthatatlan dolgot tesz, a Rákot átverhetik a neten

2023. július 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. július 6.: A Kos kedvese megbocsáthatatlan dolgot tesz, a Rákot átverhetik a neten

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ez a nap az új kezdetekről szólhat. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Mindenki követ el hibákat, de ez nem jelenti azt, hogy mindent meg kell bocsátanod. Különösen akkor, ha ez a személy a szerelmed. Ha azt érzed, a mai tette megbocsáthatatlan, vagy már a sokadik alkalom, akkor érhető, ha elgondolkodsz a kapcsolat sorsán.

Bika

Szereted a hatékony munkát. Éppen ezért, ha úgy látod, hogy mehetne jobban is, akkor azt ma szóvá is teszed, és megosztod az elképzeléseidet a kollégáiddal. Lesznek, akik nyitottnak bizonyulnak, de olyanok is, akik okoskodásnak érezhetik az ötleteidet.

Ikrek

Spirituális emberként ma új utak után nézel. Keresed a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphess a magasabb hatalmakkal. Érdemes lehet összeülnöd a hozzád hasonlókkal, mert a segítségedre lehetnek ebben.

Rák

Ezen a napon különösen óvatosnak kell lenned, kedves Rák. Légy óvatos, ha a neten meg kell adnod az adataidat, pénzt kell küldened valahova, vagy valamiért fizetsz. Vigyázz, mert könnyen átverhetnek, és anyagi kárt okozhatnak neked.

Oroszlán

A mai napon egy új kapcsolat van születőben. Ezúttal úgy döntöttél, bármit is érzel valaki iránt, többé nem adod fel magad. Kicsit hidegnek és tartózkodónak tűnsz emiatt, és ez visszatart attól, amit szeretnél: az igazi intimitástól.

Szűz

Ma élvezed, hogy elfoglalt vagy. Összességében a mai nap több szempontból is eredményes lesz számodra. Viszont nemcsak emiatt lesz olyan rendkívüli ez a csütörtök, hanem azért is, mert egy különleges, spirituális élményben lesz részed.

Mérleg

A járvány során elveszítettél néhány közeli barátot, és ennek eredményeként a társasági életed kissé unalmasnak tűnik, hiányoznak a valódi kapcsolatok. Lépj be pár csoportba a közösségi oldalon, és kezdj el bátran ismerkedni.

Skorpió

Amennyiben még nincs saját otthonod, ma rábukkanhatsz egy olyan lehetőségre, aminek köszönhetően közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy legyen. Ha pedig lakásfelújításra vágysz, akkor ugyancsak módot találhatsz arra, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Nyilas

Lezárhatod a kapcsolatot valakivel, aki rendkívül negatív és mérgező hatással van rád. Nagyon jól teszed, mert épp itt az ideje a saját igényeiddel törődni, és ne engedd, hogy mások lehúzzanak.

Bak

Ma betelhet a pohár nálad. Azt érzed, mindent megteszel azért, hogy jó kolléga, barát, feleség, vagy társ legyél, és ezt néhányan nem értékelik, ezért váratlanul úgy döntesz: szabadságot veszel ki, és közben átgondolod a kapcsolataidat, és azok jövőjét.

Vízöntő

Nem szeretsz önző lenni, de ma úgy dönthetsz, hogy megfeledkezel mindenki másról. Szeretnéd végre a saját feltételeid szerint élni az életet. Úgy érzed, túl sok időt és energiát áldoztál olyan emberekre, akik láthatóan nem értékelnek téged.

Halak

Folyamatosan azon agyalsz, hogyan javíthatnál az életeden, de könnyen elakadhatsz a múlt emlékei között, és szem elől tévesztheted a jövőt. Addig nem fogsz tudni továbblépni, amíg hátrafelé nézel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves