Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 20.: A Kos hatalmas pofont kap a sorstól, a Rákkal valami nagyon jó vagy nagyon rossz történik

2023. július 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. július 20.: A Kos hatalmas pofont kap a sorstól, a Rákkal valami nagyon jó vagy nagyon rossz történik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint a sors leckét ad a csillagjegyeknek, aminek köszönhetően fontos dolgokat tanulhatnak meg önmagukról. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Amikor ma úgy érzed, óriási pofont kaptál a sorstól, jusson eszedbe: ez a te érdekedben történt. Valószínűleg másképp nem vennéd észre, kivel van dolgod, vagy hogy rossz úton haladsz, és így megúszhatsz egy sokkal nagyobb kellemetlenséget.

Bika

Nagyon érzékeny vagy ma, és könnyen elpityeredhetsz egy megható jeleneten, kedvességen, akár reklámon is. Ráadásul egy barátod nehéz időszakon megy keresztül, és könnyen átveheted az érzéseit.

Ikrek

Túl sokat tartózkodsz a felhők felett, kedves Ikrek, ám ideje lenne visszatérned a Földre. Nemcsak azért, mert a környezetednek nagy szüksége lenne a figyelmedre, hanem azért is, mert máskülönben elszalasztasz néhány fontos pillanatot.

Rák

Néha az élet olyan váratlan meglepetéssel áll elő, amitől valósággal megszédülsz. Várj egy kicsit, amíg feldolgozod az eseményeket, és csak azután cselekedj, hogy sikerült megemésztenéd azt a nagyon kellemes vagy épp kellemetlen fejleményt.

Oroszlán

Szereted a figyelmet, Oroszlán, és ma nagyon jól fogod érezni magad, mert a barátaid csodálnak, munkahelyeden irigykednek rád, a szeretteid imádnak, és mindenkitől pont azt kapod, amire éppen szükséged van.

Szűz

Előre megterveztél mindent, de a sors a mai napon kicsit - vagy nagyon - átírhatja a napodat. Szerencsére elég rugalmas vagy ahhoz, hogy megtaláld a helyedet az új szituációban, és a végén te leszel az, aki segít ma megkönnyíteni mások napját.

Mérleg

Könnyű lenne ma mindent félredobnod, és egyszerűen csak sírni vagy toporzékolni, amiért folyton akadályokba ütközöl vagy semmi sem jön össze. De inkább koncentrálj arra, hogy megtaláld az egyensúlyt magadban. Mérleg vagy, meg tudod csinálni!

Skorpió

Ha egyszer megengeded valakinek, hogy belépjen a belső bizalmi körödbe, ott marad, hacsak meg nem törik a bizalom. Ma sajnos épp az derülhet ki: valaki hazudott neked, vagy átvert, de erről te is tehetsz, épp emiatt lesz nehéz dönteni arról, mi legyen veletek.

Nyilas

Imádni fogod a mai dinamikus energiát, mert olyan dolgokra késztethet, amiket általában halogatsz. De nem ma! A Hold az Oroszlánban feltüzel, és óriási motivációt biztosít, amivel többet is elérhetsz ahhoz képest, amit mára terveztél.

Bak

Nem vagy egy érzelgős fajta, és talán épp ezen kíván változtatni a sors. Ma váratlan helyzetekben találhatod magad, amik meglepő érzelmi reakciót váltanak ki belőled, és olyan dolgokra késztethetnek, amiket máskor nem tennél meg.

Vízöntő

Szereted az embereket, de időnként térre és csendre vágysz, hogy a gondolataiddal lehess. A Hold az Oroszlánban felerősíti a felerősíti a függetlenség és szabadság iránti igényedet. Add meg magadnak, és ne aggódj amiatt, mit fognak hozzá szólni mások!

Halak

Egyébként is érzelmes jegy vagy Halak, de a mai napon aztán végképp az leszel. Ma te lehetsz a zodiákus tagjainak vigasza, és mindenki a te válladon fog sírni. De légy óvatos, mert valakinek a fájdalma felnyithatja az általad begyógyított régi sebeket.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves