Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut július második felében

2023. július 19.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut július második felében
© Shutterstock

3 csillagjegynek biztosan nem lesznek anyagi gondjai mostanában! 


Kíváncsi vagy rá, mit ígér a horoszkóp? Nos, 3 csillagjegynek sok pénzt! Az biztos, hogy remekül fog jönni a plusz bevétel, de vigyázniuk kell, hogy ne költsék el túl sok fölösleges dolgokra az összeget, mert még a későbbiekben is nagy szükségük lehet rá. Mutatjuk! 

Bika

Egy új munkahelyen végre nem csak érvényesülni fogsz, de egy jó bevételre is szert fogsz tenni. Rengeteg plusz juttatást, jutalmat is bezsebelhetsz a szorgalmaddal és a kitartásoddal. Vigyázz azonban, mert nem mindenki fog öülni a sikerednek. Légy résen!

Szűz

Egy olyan lehetőséget kapsz valakitől, ami hatalmas anyagi előrelépéssel jár, és szinte biztos, hogy ennél már csak feljebb lesz. A jó hír, hogy élvezni is fogod az új munkát  vagy pozíciót, mert rengeteget tanulhatsz. Vigyázz azonban, hogy ne ess kísértésbe, jól jöhet még a tartalék.

Halak

Szerencsés napok elé nézel, és úgy jutsz rengeteg pénzhez, hogy talán semmit sem kellett tenned érte. Talán csak egy lottószelvény vagy egy szerencsés fogadás? Az biztos, hogy te sem akarod majd elhinni, hogy a csillagok, mennyire jól állnak most. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves