Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 14.: A Nyilas bizalmát eljátsszák, a Bak jövője ma megváltozik

2023. július 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. július 14.: A Nyilas bizalmát eljátsszák, a Bak jövője ma megváltozik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint bizalmi, és jövővel kapcsolatos kérdéseket beszélnek át a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A bizalom felbecsülhetetlen számodra, ugye Kos? Csodálatos érzés, amikor valaki őszintén bízik benned. Az emberek fokozatosan megnyílnak előtted, így tartós kapcsolatokat építhetsz ki.

Bika

Ideje megvitatni a jövőt. Vannak dolgok, amik nem várhatnak tovább, ezért összehívod a családot, vagy leülsz beszélni a szerelmeddel, hogy együtt találjatok megoldást a közös gondokra.

Ikrek

A kompromisszumok nem mindig könnyűek, de fontos számodra az illető, ezért hajlandó vagy nyitni felé. A probléma viszont az, hogy ma kiderülhet: ő egyáltalán nem nyitott, és azt szeretné, hogy az legyen, amit ő akar. Mit lépsz erre, Ikrek?

Rák

Változásra vágysz. Jó ideje nyomod ugyanazt a taposómalmot, és bár nem feltétlenül „rossz”, úgy érzed, hogy szükséged van egy új kihívásra. A lelked mélyén érzed: nagyobb dolgokra vagy hivatott.

Oroszlán

Ideje elgondolkodni a jövődön, és eldönteni Oroszlán, mire vágysz igazán az életben, de ne engedd másoknak, hogy beleszóljanak az életedbe. Vedd észre: néhány embernek túl sok mindent megengedsz.

Szűz

Kevés értelme van a múlton rágódni. Elfoghat ma a nosztalgia, de légy óvatos, hogy a döntéseid a jövődet szolgálják, és ne visszafelé akarj haladni. Légy óvatos, mert most könnyen becsaphatod magad.

Mérleg

Légy őszinte, és fejezd ki világosan a szándékaidat. Ne aggódj mások véleménye vagy az elutasítás lehetősége miatt. Az elutasítás valójában hasznos élmény lehet, mivel felfedi, hol tartasz valójában, és lehetővé teszi, hogy bezárj bizonyos ajtókat, és előrelépj.

Skorpió

Elégedett vagy azzal, ahogy a dolgok mostanában történnek. Terveid jól alakulnak, és lépésről lépésre szorgalmasan követed a számodra kijelölt utat. A szíved mélyén azonban az üresség érzése lakozik. Valaki vagy valami hiányzik az életedből, Skorpió?

Nyilas

Abban a pillanatban, amikor rájössz kedves Nyilas, hogy valaki átvert vagy hazudott, azonnal elhatárolódsz tőle, és falakat emelsz magad körül. Ma hatalmas csalódás érhet, és úgy dönthetsz, véget vetsz a kapcsolatnak, és nem adsz második esélyt az illetőnek.

Bak

Régóta készültél erre a napra, és ma megjöhet az erő ahhoz, hogy tisztázó beszélgetést folytass a jövőtökről a szerelmeddel. Hatalmas meglepetés érhet, a párod reakciójának hatására megváltozik a jövőképed, amiben megjelenik a házasság vagy a gyermek.

Vízöntő

Ma készen állsz arra, hogy feltedd az életeddel és a jövőddel kapcsolatos nehéz kérdéseket. A válaszok pedig egy teljesen új útra terelhetnek téged, de ez ne rémisszen meg! Vágj bele bátran egy új kalandba!

Halak

Az élet akkor kezdődik, amikor elhatározod: a pillanatban élsz. Ragadd meg a lehetőséget, hogy javíts az életeden. Fogadd be a változást, és lépj túl a komfortzónádon. Most még segítséget is kapsz hozzá, csak el kell fogadnod a szeretteid támogatását.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves