Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 6.: Az Oroszlánt cserben hagyja a partnere, a Szűz pénzt nyer

2023. január 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. január 6.: Az Oroszlánt cserben hagyja a partnere, a Szűz pénzt nyer
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint a közelgő telihold romantikával tölti meg a csillagjegyek napját. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Változást fogsz tapasztalni magadban azzal kapcsolatban, mit szeretnél a párodtól. Hirtelen arra ébredhetsz rá: többre vágysz annál, mint ami most van köztetek, de aggódsz, hogy ő meg talán nem. Csak tőle tudhatsz meg biztosat!

Bika

Ma minden erőddel azon leszel, hogy behozd a lemaradásodat, kedves Bika. Ha kell, még túlórázol is a siker érdekében. Szerencsére eléred a célodat, sőt, még túl is teljesíthetsz, így a legnagyobb  békében pihenhetsz a hétvégén.

Ikrek

Az elméd ma nagyon aktív. Tele vagy ötletekkel és inspirációval. Folyamatosan új tervekkel fogsz előállni, amiket nagyon könnyen meg tudsz majd megvalósítani. Az egyetlen problémád az lesz: túl sok ötleted van!

Rák

A munkahelyeddel kapcsolatos kérdések megoldódnak. De addig ne tégy semmilyen agresszív lépést, sem szóban, sem pedig írásban. Azok, akik magánéleti problémákkal küzdenek, szánjanak időt a párjukra!

Oroszlán

Talán randevút beszéltetek meg a szerelmeddel, esetleg segítséget kértél tőle, ő pedig elfelejti. Egy számodra fontos dologgal kapcsolatban cserben hagy. Ha ez nem lenne elég baj, egy kellemetlen egészségügyi problémával is szembesülhetsz ma.

Szűz

Megéri a  megérzéseidre hallgatnod, mert ennek köszönhetően pénzt nyerhetsz, akár egy játéknak, vagy baráti fogadásnak köszönhetően. Mások viszont épp a mai napon köthetnek egy előnyös üzletet, ami szintén sokat hozhat a konyhára!

Mérleg

Megvan a képességed ahhoz, hogy mindenkit elbűvölj. Le fogod nyűgözni a körülötted lévőket szellemességeddel és az eszességeddel. Mindenkiből csodálatot váltasz ki. Használd ki ezt a ragyogó időszakot, hogy új barátokat és támogatókat szerezz!

Skorpió

Van egy személy, aki régóta körülötted van, de valójában sohasem vetted észre. Most viszont másra sem tudsz gondolni, csak rá. Ez nemcsak egy fellángolás, hanem életed nagy szerelme lehet az illető. Adj magatoknak egy esélyt!

Nyilas

Ez a nap a  változásról szól, Nyilas. Kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki jelentős változásokat hoz az életedbe, azonban nem mindegyik lesz jó. Éppen ezért kétszer is gondold meg, mennyi befolyást engedélyezel az illetőnek.

Bak

Az elmúlt napokban a  karriered és munkahelyi problémáid foglalkoztattak.  Elhanyagoltad a családodat és a kedvesedet. Tehát, ideje lenne több időt szánni életed ezen aspektusaira, ha nem akarod, hogy eltávolodjanak tőled.

Vízöntő

Romantikus érzéseid ereje valószínűleg még téged is meglep ma. Nagyon szokatlanul viselkedsz, és merészséged meglepi a párodat. Ne is fogd vissza magad, engedd szabadjára az érzéseidet és meglátod: fantasztikus élményekben lesz részed!

Halak

Ma különösen könnyed hangulatban leszel, Halak. Semmilyen probléma nem zavarhat meg, és minden helyzetet mosollyal az arcodon kezelsz. Sőt, te lehetsz mások vitájában a közvetítő, és a segítségeddel hatékonyan oldják meg a gondjaikat!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves