Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 20.: A Kossal királynőként bánik a párja, a Szűz megtudja, ki az ellensége a munkahelyén

2023. január 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. január 20.: A Kossal királynőként bánik a párja, a Szűz megtudja, ki az ellensége a munkahelyén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint előrehaladást érnek el a csillagjegyek a szerelemben vagy a karrierjükben. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Talán évfordulótok van, de az is lehet, hogy alkalom sincs, mégis meglepő gesztusokkal kedveskedik a szerelmed. Ma igazán úgy érezheted magadat mellette, mint egy királynő. A hétvégén lepjétek meg magatokat egy romantikus kiruccanással!

Bika

Elképesztően tiszta látásmóddal vagy megáldva ma, és képes leszel helyesen mérlegelni tetteid hosszú távú következményeit. Sőt, mások szándékat is tisztán látod, és azt, ki az, aki csak megjátssza magát előtted, vagy érdekből barátkozik veled.

Ikrek

Jelentős támogatásra és elismerésre számíthatsz a környezetedben élőktől, kedves Ikrek. Most tele vagy életerővel és optimizmussal, és készen állsz új projektek vállalására. De vedd figyelembe, hogy péntek van, szóval ne felejts el pihenni is a hétvégén!

Rák

Szánj egy kis időt önmagadra, kedves Rák, és arra, hogy egyedül legyél. Át kellene gondolnod, mit is szeretnél igazán az élettől. Újra kell értékelned az életcéljaidat, és azt, hogy a tetteid miként hatnak a saját életedre, valamint a kapcsolataidra.

Oroszlán

Végre befejezheted a függőben lévő munkáidat, feladataidat. Viszont amint eggyel végzel, jön helyette egy probléma. Próbáld meg a legtöbbet kihozni a napból, mert bármit is teszel ma, az sikeres és gyümölcsöző lesz!

Szűz

Valaki a munkahelyeden csendesen ellened dolgozik. Sok embert gyanúsítottál már meg magadban, de ma megkapod a bizonyítékot és megtudod, hogy ki akar kárt okozni neked. Ne légy elhamarkodott, mikor szembeszállsz az illetővel!

Mérleg

Az elmúlt néhány napban nagyon hektikus menetrendet követtél, és itt az ideje, hogy szervezettebb legyél a siker érdekében, Mérleg. A mai nap viszonylag laza lesz, de érdemes időt szánnod arra, hogy valamiféle rendet teremts a mindennapjaidban!

Skorpió

Szerelem van a levegőben! Ha van valaki, aki tetszik neked, forrón ajánlott ma lépéseket tenned az irányába! Amennyiben párban élő vagy, tökéletes ez a nap ahhoz, hogy újra magadba bolondítsd. Lepd meg egy romantikus vacsorával, és vigyél színt a kapcsolatotokba!

Nyilas

Úgy tűnik, hogy a pároddal való kapcsolatod háttérbe szorult a munkahelyi nyomás miatt. Ha fontos számodra, akkor ideje küzdeni kettőtökért, különben végleg eltávolodtok egymástól. Az egyedülállók kétszer is gondolják meg, kire áldozzák az idejüket, ha ismerkednek!

Bak

Ha üzlettel foglalkozol, kedvező fordulatra számíthatsz. A korábban hozott döntéseid is elkezdenek kifizetődni. A legjobb talán mégis az, hogy az egyik szeretted örömhírt oszt meg veled, ami rád is hatással lesz.

Vízöntő

Vigyázz, Vízöntő! A versenytársaid vagy a  kollégáid megpróbálhatnak keresztbe tenni. Ha egy lépéssel előttük jársz, nemcsak megakadályozod, hanem le is győzöd őket, és végül még el is ismerik a tudásodat, a teljesítményedet.

Halak

Dolgozz keményen és bulizz még keményebben! A mai nap a szokásos munkával kezdődik, de a közeli barátokkal vagy a családdal való szórakozással zárulhat. Remek  humorérzékednek köszönhetően ma az ismerkedés is könnyebben fog menni!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves