Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 17.: A Bika meglepő titkokat tud meg, a Halakat többen is randizni hívják

2023. január 17.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. január 17.: A Bika meglepő titkokat tud meg, a Halakat többen is randizni hívják
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint régi titkokra derül fény, és meglepő fejleményekről hallanak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az otthoni és családdal kapcsolatos ügyek ma több figyelmet igényelhetnek. Nincs ok az aggodalomra, csak néhány olyan feladat, amit esetleg eddig halogattál. Kérd a szeretteid segítségét, hogy gyorsabban végezz!

Bika

Ma minden megbeszélés, tárgyalás pozitívan alakul, és eközben azt tapasztalhatod, hogy új ajtók nyílnak meg közted és a szeretteid között. Most olyanok is őszintén beavatnak a magánéleti titkaikba, akik korábban nem tették, és meglepő dolgokat tudhatsz meg!

Ikrek

Érdemes lenne egy pillantást vetned a pénzügyeidre. Könnyen megeshet, hogy megfeledkeztél valamiről! Akár ezzel, akár mással kapcsolatban, váratlan probléma adódhat, de ne idegeskedj, mert hamar letudod!

Rák

Egyes projektek ma több figyelmet igényelnek, kedves Rák. Különösen figyelj oda az apró részletekre, és tisztázz mindent, ami kicsit is kérdéses. Nagyon hatékony leszel a nap folyamán, és sikerül mindennel végezned időben!

Oroszlán

Rokonok vagy régi  barátok látogatnak ma téged, és valószínűleg olyan gyermekkori emlékeket ébresztenek fel benned, amiket már rég elfelejtettél. Némelyikük egészen megdöbbentő és felkavaró lehet.

Szűz

Ma sokat beszélgethetsz a barátaiddal, és az idősebb rokonaiddal. A beszélgetések szeretetteljesek, informatívak és leleplezőek lesznek, Szűz. Olyan dolgokat tudhatsz meg, amik valósággal lesokkolnak.

Mérleg

Ma elhatározhatod: minden eddiginél keményebben dolgozol azon, hogy elérd a kívánt eredményt. Nap végén rendkívül elégedett leszel, és még egy meglepő beszélgetésre is sor kerülhet az egyik barátoddal.

Skorpió

Meglepő hírt hallhatsz vagy akár láthatsz az egyik távoli barátodról, ami totálisan lesokkol. Azonnal fel is veszed vele a kapcsolatot a további döbbenetes információkért. Kimondottan ösztönzőleg hat majd rád a vele való kommunikáció.

Nyilas

A felszínre kerül néhány múltbéli esemény emléke. Valami korábban traumát okozott, és mivel még most is fájdalmasan érintenek, nyilvánvalóan foglalkoznod kellene a velük. Ne zárd vissza az elméd egy sötét zugába őket, inkább kérj szakmai segítséget!

Bak

Ma azt tapasztalod: a régi és új barátságaid megerősödnek, ahogy a  párkapcsolatod is. De nemcsak a kapcsolatok ápolásához kiváló ez a nap, hanem ahhoz is, hogy összehozz egy sok pénzt ígérő üzletet, vagy megoldj egy komoly problémát a munkahelyeden.

Vízöntő

Egy feladat, ami rengeteg időt és energiát igényelt, a végéhez ér, és ez önmagában véve is felszabadító hatással lesz rád. Az már csak hab a tortán, hogy jutalomban, valamint nyilvános elismerésben részesülsz. Élvezd a reflektorfényt!

Halak

Egyáltalán nem kell sokat tenned, hogy a figyelem középpontjába kerülj. Az egyedülállókat ma többen is randira hívják, míg a párban élők is beiktathatnak egy  romantikus vacsorát, ahol meglepő, de szép emlékeket idéznek fel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves