Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. január 13.: Az Ikrek kínos helyzetbe kerül, a Szűz párjának tette kiveri a biztosítékot

2023. január 13.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. január 13.: Az Ikrek kínos helyzetbe kerül, a Szűz párjának tette kiveri a biztosítékot
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma elég  pechesek lehetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Több lehetőséged is adódik ma Kos, de ne siesd el a döntést, inkább mérlegeld őket aprólékosan! Ez egy olyan időszak, amikor egyszerre több ajtó is megnyílik előtted. Ám, ami mögöttük vár, nem mind lesz kellemes.

Bika

Alázatosnak kell lenned, ha nem akarod elveszíteni a barátaidat. Lehet, arrogáns magatartást vettél fel mostanában anélkül, hogy tudatában lettél volna. Tehát itt az ideje egy kis önreflexiónak, mert a kapcsolataid múlnak rajta.

Ikrek

Lehet, hogy egy összejövetelt tervezeltél mára, esetleg egy előadást, de egy váratlan, kellemetlen akadály miatt le kell mondanod. Bármennyire is kínosnak érzed, próbáld megőrizni a hidegvéredet, és légy ura a helyzetnek!

Rák

Az egyenesség híve vagy, ezért hiányzik belőled a taktikázási képesség - valamint a hajlandóság is rá -, ha a kapcsolatok kezeléséről van szó. Ez néha szenvedést okoz, és sajnos a mai napon is vár rád emiatt egy csalódás.

Oroszlán

Ideje teljesíteni, amit vállaltál, Oroszlán! Ez sok kompromisszumot igényelhet, de meg kell tenned, ha nem akarsz cserbenhagyni másokat! Tedd félre kicsit a saját vágyaidat, különben sokakat magadra haragíthatsz.

Szűz

Romantikus délutánra vagy estére készülsz a szerelmeddel? Készülj fel, mert kellemetlenségek adódhatnak, kedves Szűz. A párod valami olyan dolgot tehet - akarva-akaratlanul -, amivel kiveri nálad a biztosítékot, és veszekedést idéz elő.

Mérleg

Minden gondolatod és figyelmed most a karrieredre összpontosul. Valójában túl sok időt és figyelmet szentelsz neki. Pedig most létfontosságú, hogy most odafigyelj a családodra, akiknek szükségük van rád, még ha nem is mondják.

Skorpió

Óriási nyomás nehezedik rád, hogy minden területen jól teljesíts, de be kell látnod: ezek olyan elvárások, amiknek a nagy része azokból a hihetetlenül magas követelményekből fakad, amiket te magad állítottál fel, nem pedig más.

Nyilas

Nagyon szeretnél lenyűgözni azt a különleges embert, akivel a közelmúltban találkoztál. De lehet, hogy valaki rossz tanácsot ad, és emiatt elronthatod a dolgokat. Inkább hallgass a saját megérzéseidre, ha biztosra szeretnél menni!

Bak

A mai egy fontos nap számodra, mivel előnyös kapcsolatot építhetsz ki valakivel, aki más városban vagy külföldön él. A kapcsolattartás hasznos lesz a karriered, vagy az egész életed szempontjából. Lehet, épp ma kapod meg ezzel kapcsolatban a jó hírt, amire vársz.

Vízöntő

Ma a párkapcsolatodban félreértések adódhatnak. Valószínűleg jó szándékból cselekedtél, de nem vetted figyelembe azt, milyen hatással lesznek a tetteid a kedvesedre. Éppen ezért nagy az esélye annak, hogy összevesztek a partnereddel.

Halak

Dolgoznod kell Halak, a harmónia és az egyensúly helyreállításán a magánéletedben, sőt az egészségedben is. Valószínűleg már érzed magadon a túl sok munka negatív következményeit. Ha nem akarsz testileg-lelkileg lerobbanni, akkor cselekedj!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves