Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 9.: A Rák új dolgot próbál ki az ágyban a párjával, a Szűz vicces szituációba kerül

2023. február 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. február 9.: A Rák új dolgot próbál ki az ágyban a párjával, a Szűz vicces szituációba kerül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint elnyerik méltó jutalmukat a csillagjegyek az erőfeszítéseikért. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amik miatt erős késztetést érzel az impulzív cselekvésre. Nem lenne túl bölcs dolog engedni a késztetésnek, mivel komoly kellemetlenségeket idézhetsz elő a viselkedéseddel.

Bika

Nagyon pozitív vagy ma, kedves Bika, de ne próbáld terjeszteni a jó hangulatodat! Az emberek a mai napon sajnos nem vevők a ragyogásodra, és a tanácsaidra. De ne törődj velük, mert így legalább minden energiát magadra fordíthatsz, és sikeressé teheted a napodat!

Ikrek

Újra rátalálsz az önbizalmadra. Kész vagy a kezedbe venni a családi és karrierbeli problémákat, és megoldani őket. Minden kétséged és bizonytalanságod megszűnik, képes vagy magabiztosan uralkodni a helyzet felett.

Rák

Izgatni kezdi a fantáziádat a szerepjáték vagy más szexi dolog, amit kipróbálhatnátok az ágyban a szerelmeddel. Meg is teszed a szükséges előkészületeket, és minden jel arra utal: fergeteges estében lesz részetek a pároddal.

Oroszlán

Ez a nap sorsfordító lehet a számodra. Valaki - talán egy idegen -, megváltoztatja a nézőpontodat. Olyat tudhatsz meg, vagy tanulhatsz magadról, ami kulcsszerepet játszhat a jövőd alakításában.

Szűz

A kétértelmű beszélgetéseknek, az eltérő gondolkodás következtében tökéletesen elbeszéltek egymás mellett a pároddal, ami egy óriási félreértést eredményez. Még az a szerencse, hogy ez inkább vicces helyzet lesz, amin jót fogtok nevetni!

Mérleg

Egy valószínűtlen forrásból juthatsz ma pénzhez, kedves Mérleg. Csak fékezd is meg magad, mert hajlamos lehetsz azonnal elkölteni. Most jobb, ha biztosra mész, ezért érdemes lenne félretenni azt a pénzt a jövőre nézve.

Skorpió

Ez egy mozgalmas napnak ígérkezik, mert elég sok találkozót beszéltél le mára, és valószínűleg tartanod kell magadat a szoros ütemtervedhez, ha szeretnél mindenhová időben odaérni. Viszont könnyen megeshet, hogy nem fogsz tudni emiatt minden feladatot időben befejezni.

Nyilas

Jelentős időt és erőfeszítést áldoztál egy projektre, ami most kezd végre kifizetődni. A kemény munka és az elszántság, valamint az előrelátó tervezés megtette a hatását. A főnökeidtől is pozitív visszacsatolásra számíthatsz ma.

Bak

Nagyon jó híreket kaphatsz, amik ma feldobják a napodat. Sokáig dolgoztál egy számodra fontos dologért, és ennek végre meglesz a gyümölcse. Munka után érdemes lehet beülni valahova a kollégákkal, jót tenne neked kapcsolatépítés szempontjából.

Vízöntő

Ma elég változó lesz a hangulatod, Vízöntő. Reggel még nagyon érzékeny leszel, és könnyen megbántódsz, délutánra viszont te lehetsz az, aki hamar felkapja a vizet, és megbánt másokat. Próbálj meg uralkodni az érzéseiden!

Halak

Új ismerősökre vagy barátokra bukkanhatsz ma! Ezek a személyek sokat taníthatnak neked, és már a mai napon is rengeteg értékes tudással leszel gazdagabb általuk. Légy nyitott a nap folyamán, hiszen sosem tudhatod, hol találkozol ezekkel az emberekkel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves