Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 8.: A Bikát többen is randizni hívják, a Halak találkozik egy gyerekkori barátjával

2023. február 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. február 8.: A Bikát többen is randizni hívják, a Halak találkozik egy gyerekkori barátjával
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint ma a sors kézen fogva vezeti a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A párkapcsolatban élők számára új fejezet veszi kezdetét. Nagyon úgy néz ki, hogy végre összeköltöznek vagy összeházasodnak. Az egyedülállók pedig megismerhetnek egy ellenszenves, de mégis rendkívül vonzó férfit!

Bika

Mágnesként vonzod az embereket, meglepve tapasztalod, mennyire népszerű vagy! Mindenki kíváncsi ma rád, és a véleményedre. A férfiak különösen igyekeznek rávenni arra, hogy legalább egy randira menj el velük!

Ikrek

Fontos döntést kell ma hoznod, de a szíved és az eszed is mást mond. A legjobb, ha az ösztöneidre hallgatsz, Ikrek! Közben a családodnak szüksége lenne a figyelmedre. Tölts velük minőségi idő, és hallgasd meg a problémáikat!

Rák

Ma be kell látnod, hogy a múlt foglya vagy, kedves Rák. Ha ezt felismered, óriási lépést tehetsz az életedben felmerülő főbb problémák megoldására. Különösen a szerelmi életeden tudnál sokat javítani!

Oroszlán

Adj hangot nyugodtan az őszinte véleményednek, de úgy, hogy közben nem veszíted el a fejedet. Ha elég higgadt, és diplomatikus vagy, elérheted, hogy a te akaratod érvényesüljön, vagy igazat adjanak neked.

Szűz

Ma váratlanul el kell utaznod, de az is lehet: ez egy örömteli lehetőség, amire egy barátod csábít el. De az is előfordulhat, hogy egy romantikus út lesz a szerelmeddel. A legjobb, ha hátradőlsz, és élvezed a meglepetések sorozatát.

Mérleg

A fegyelem és a kemény munka az erősséged. De most kiábrándult lehetsz, Mérleg, mert úgy érzed: nem fizetődik ki a szorgalmad. Viszont most nem szabad feladnod! Épp az áttörés küszöbén állsz, szóval még egy kicsit tarts ki!

Skorpió

Ígéretet tettél valakinek, Skorpió? Vagy nemrégiben új kötelezettséget vállaltál? Ma már belátod: nem biztos, hogy fogod tudni tartani magadat ahhoz, amire rábólintottál. A visszalépés azonban nem opció. Ezt most bizony végig kell csinálnod.

Nyilas

Az utóbbi időben az életed tele van hullámvölgyekkel. De hamarosan meg fogsz szabadulni ezektől. Addig is őrizd meg optimista hozzáállásodat! Viszont ma néhányan segítségért fordulhatnak hozzád, ám a kérdés az: mennyi szabad kapacitásod van másoknak segíteni?

Bak

Sok barátod van Bak, de érdemes lenne szétnézned közöttük, mert olyanok is akadnak a köreidben, akik nem igaz barátok, és rossz hatással lehetnek rád. Ha hajlandó vagy kinyitni a szemedet, ma megláthatod ezeket az embereket.

Vízöntő

Nagyszerű képességed van ahhoz, hogy mindenkit elbűvölj. Le fogod nyűgözni a körülötted lévőket a szellemességeddel és a természetes bájoddal. A legjobb pedig az, hogy mások csodálata új lehetőségek nyit meg előtted.

Halak

Ma nem hallgass másokra, nyugodtan menj a saját fejed után, és bízz az ösztöneidben! A magadba vetett bátorság és bizalom kifizetődik. De a mai napon még egy sorsszerű találkozás is várd rád: találkozhatsz egy gyerekkori barátoddal.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves