Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MEGCSALÁS

„Rájöttem, hogy egy házas férfival randizom, és teljesen összetörtem”

2023. február 06.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

férfi válás kapcsolat megcsalás házas
„Rájöttem, hogy egy házas férfival randizom, és teljesen összetörtem”
© Getty Images

Az internetezőket megdöbbentette a nő bejegyzése, hiszen egy év randizás után jött rá, hogy a férfi, akit szeret házas. 


A nő egy anonim fórumot írta le a csalódottságát, mivel teljesen összetört, amikor megtudja, hogy a barátja valójában házas. Azóta sem tudta feldolgozni a helyzetet, ennek ellenére még mindig nagyon szereti.

Teljesen megtévesztette a házas férfi a nőt

A beszámolót a nő azzal kezdi, hogy egy munkakapcsolatnak köszönhetően ismerkedett meg a 45 éves férfival. Ő 10 évvel fiatalabb, de ez egyiküknek sem okozott gondot. Már az elején nagy volt köztük a harmónia, egy éve járnak. Az elmúlt hónapokban sok ünnepet töltöttek közösen, megünnepelték a Valentin-napot, a születésnapokot, mindent. Hetente 3-4 alkalommal találkoznak éppen ezért fel sem vetődött benne, hogy a férfi nem mond igazat. 

Hetente 3-4 éjszakát tölt velem. Együtt töltöttük a Valentin-napot, az új évet és a születésnapokat. Múlt héten a munkahelyemen megemlítettem a nevét valakinek, és a srác közölte, hogy találkozott már vele korábban, és gyönyörű családja van. Elkezdtem kutakodni az interneten, és rájöttem, hogy több mint 20 éve házas, két gyerekkel! Megtaláltam a Facebookját fotókkal, láttam a szövegeket, meg mindent.

A nő teljesen összetört, szembesítette az információkkal a férfit, aki eleinte megpróbálta a dolgot letagadni. Miután megmutatta a bizonyítékokat, elismerte a dolgot. Azóta könyörög neki, hogy bocsásson meg.

Piszkosnak érzem magam, rosszul érzem magam, mert még mindig szeretem, és ostoba vagyok, hogy nem vettem észre hamarabb. 

A nő az internetezőkhöz fordult tanácsért, mivel nem tudja, hogy mihez kezdjen. Az emberek szinte kivétel nélkül azt a választ adták, hogy azonnal szakítson meg a férfivel minden kapcsolatot. 

Úgy értem, ez a fickó hihetetlen hazudozó, ha egy éven keresztül a hét felét vagy többet veled töltött, és a nagyobb ünnepeket és a születésnapját távol töltötte a családjától, és meggyőzte a feleségét, hogy ez ártatlan okokból történik

– írta az egyik felhasználó. 

A fő kérdésem az, hogy hogyan töltött ennyi időt veled? Biztos vagy benne, hogy nincs nyitott kapcsolatban? Rendkívül nehéznek találom, hogy fél hetet távol tölt az otthonáról, és a házastársa ezt rendben találja

– emelte ki az egyik kommentelő. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves