Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 6.: Az Oroszlánt felfoghatatlan szerencse éri, az Ikrek élete egy hívás után örökre megváltozik

2023. február 06.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. február 6.: Az Oroszlánt felfoghatatlan szerencse éri, az Ikrek élete egy hívás után örökre megváltozik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint hatalmas szerencse éri a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy korábbi befektetésedről kiderülhet: rengeteget ér most, és nagyot kaszálhatsz. Vagy ma kötsz meg egy olyan üzletet, amivel jó időre elfelejtheted az anyagi gondjaidat. Minden esély megvan arra Kos, hogy a mai napon váratlanul komolyabb összegre tegyél szert.

Bika

Előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban módosítanod kell egy programon. De ne aggódj, csak a végeredmény számít, ami nagyon jó lesz, mert csodás estét tölthetsz el a barátaiddal, vagy egy igazán romantikus éjszakát a szerelmeddel.

Ikrek

Egy váratlan levél vagy hívás teljesen felkavar. Hírt kapsz egy nagyon pozitív és szerencsés fejleményről, ami megváltoztathatja az egész életedet. Nagyszerűen fogod érezni magad, és ne számíts arra, hogy holnap ugyanaz az ember leszel, mint ma reggel voltál!

Rák

Jobban szeretve érezd magad, mint valaha, kedves Rák. Egy új barát, vagy esetleg egy régi, akit már régóta nem láttál, hirtelen ismét az életed részévé válik. Emellett kivételesen kreatív vagy ma, és könnyedén megvalósítod azt, amit csak szeretnél!

Oroszlán

Egy váratlan lehetőség teljesen felforgatja az életedet, Oroszlán. Olyan munkát ajánlhatnak, ami rengeteg pénz hozhat a konyhára, esetleg a vágyott országába vagy álmaid otthonába költözhetnél. Nem mered elhinni, hogy lehetsz ekkora mázlista!

Szűz

Ma hirtelen megszáll az ihlet, hogy kipróbáld magadat egy teljesen másik területen. Mikor sort kerítesz rá, arra jutsz: nagyon is megy neked! El is gondolkodsz azon, hogy ezt hosszú távon is szívesen végeznéd.

Mérleg

Továbbra is nagyon szerencsés leszel, Mérleg. Úgy tűnik, az életed végre a kívánt irányba halad. Ma azonban frusztráltnak érezheted magad a sok kisebb bosszúság miatt. Inkább próbálj nevetni rajtuk, és ne hagyd, hogy elrontsák a napodat!

Skorpió

Minden nagyszerűen alakul körülötted, emiatt egy kicsit aggódni is kezdesz: mi lesz, ha véget ér ez a szerencsés időszak. Ne görcsölj előre ezen! Már csak azért se, mert a bolygóállások szerint, még sokáig kitart ez a pozitív széria.

Nyilas

Ma váratlanul olyan erőteljes, valóságos benyomás érhet, netán látomásod lehet, és azon tűnődsz, valóban tőled jött-e. Nincs kizárva Nyilas, hogy ez nem a te képzeleted szüleménye, és csakugyan természetfelettinek tűnő élményben volt részed.

Bak

Élénk társasági életet élhetsz ma a munkahelyeden vagy munka után a barátokkal. A mai napon sokakhoz sikerül közelebb kerülnöd, de még akár új barátokra is lelhetsz, akikkel sok közös érdeklődési körötök van.

Vízöntő

Végre elérsz egy célt, amire régóta törekedtél kedves Vízöntő. Nemcsak emiatt, hanem egyébként is rengeteg figyelmet, és kedvességet kapsz ma a környezetedtől. A párban élők különösen romantikus este elé néznek.

Halak

Ma valószínűleg a tanulásra összpontosítasz. Valami, amit már régóta szerettél volna megtanulni, végre elérhetővé válik. Vagy ha azon gondolkodtál, hogy visszaülj az iskolapadba, esetleg elvégezz egy képzést, most végre lehetőséged van rá!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves