Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 3.: A Mérleg életét felborítja egy találkozás, a Vízöntő próbára teszi a szerencséjét és nyer

2023. február 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. február 3.: A Mérleg életét felborítja egy találkozás, a Vízöntő próbára teszi a szerencséjét és nyer
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint a csillagjegyek végre elnyerik méltó jutalmukat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Lesz okod az ünnepre, kedves Kos! Valaki, aki közel áll hozzád, olyan jó hírt oszt meg veled, ami téged is érint. Talán hamarosan esküvőre kerül sor, vagy újabb taggal bővül a család. Ma már semmi sem árnyékolhatja be az örömödet!

Bika

A mai napon tényleg kifizetődik a jótett. Akár az idődet, pénzedet, segítségedet ajánlod fel másoknak, de olyan mértékű hálával, tisztelettel és megbecsüléssel találkozol, amilyennel talán még soha.

Ikrek

Komoly dilemmával találod szembe magad, Ikrek. A jelek szerint többen is érdeklődnek irántad, és nehezen tudod eldönteni, kivel randizz komolyabban. A lelked legmélyén már sejted a választ, mégsem mersz cselekedni.

Rák

Nyugodt nap elé nézel, ami a munkát és a karriert illeti. Kimondottan kellemes kikapcsolódással telik az idő a munkahelyeden, a korábban tapasztalt hektikusság után. Szánj időt arra, hogy igazán értékeld és élvezd a békét, vagy amit csinálsz!

Oroszlán

Légy ma alázatos a többiek előtt, mert az arrogáns magatartásoddal elriaszthatod a környezetedet. Ahelyett, hogy másokat kritizálnál, érdemes lenne saját magadat górcső alá venned, és rájöhetnél arra is: mivel rontod el a kapcsolataidat.

Szűz

Kisebb vitákra és nézeteltérésekre lehet ma számítani. Fontos, hogy ne kezdj a gondjaidon görcsölni, ellenkező esetben felesleges feszültséget generálsz magadnak. Oszd meg valakivel a problémáidat, az sokat javíthatna a hangulatodon.

Mérleg

Találkozni fogsz valakivel a múltadból, aki korábban szoros kapcsolatban állt veled. Ez a találkozás tulajdonképpen egy új kezdetet jelenthet, akár a jelenlegi kapcsolatod dinamikájának megváltoztatásával, akár a régi megújításával. Figyelj az érzéseidre!

Skorpió

Annyi minden történik körülötted, ami felemészti a figyelmedet, az energiádat és az idődet. Ezért kellene elkerülnöd, hogy triviális dolgokkal foglalkozz. A siker kulcsa ma a prioritások meghatározása.

Nyilas

Váratlan és megterhelő feladatot kapsz ma, de ne aggódj! Nagyon jól fogod kezelni, és mindenkitől elismerésre számíthatsz. Ennek köszönhetően még az előléptetés is felmerül, de nem vagy biztos abban, hogy sok hasonló kihívásra vágysz!

Bak

Ez a nap tökéletes ahhoz, hogy az utóbbi időben felmerült problémákat megoldjátok a pároddal, de az első lépést neked kell megtenned! Félre kell tenned a büszkeségedet, és kézbe kell venned a dolgokat. A partnered nyitott lesz a ma tett javaslataidra!

Vízöntő

Ma úgy dönthetsz, próbára teszed a szerencsédet. Ne ess túlzásokba, és akkor csakugyan jól járhatsz, sőt, akár nyereményre is szert tehetsz. Ha pedig rafinált stratégiával szeretnél valamit vagy valakit megnyerni, szintén élvezheted a kockázatvállalásod jutalmát.

Halak

Kifizetődik a kemény munkád, Halak. Nemcsak szóbeli, de akár pénzbeli jutalmat is kaphatsz. Ha van valami, amin régóta dolgoztál, ma sikeresen befejezed, és ezzel új fejezet veheti kezdetét az életedben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves