Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 15.: A Kos vigyázzon magára, az Oroszlán megbizonyosodik párja hűségéről

2023. február 15.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. február 15.: A Kos vigyázzon magára, az Oroszlán megbizonyosodik párja hűségéről
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint fontos döntéseket kell hozniuk a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma megmagyarázhatatlanul sietsz, de magad sem tudod miért vagy hova. Lassítanod kell, mert ha minden munkádat sietve fejezed be, az hibákhoz vezethet. Az sem szerencsés, ha a közúton sietsz, ahol szintén kellemetlenség érhet a figyelmetlenséged miatt.

Bika

Ez egy nagyszerű nap számodra, kedves Bika! Rengeteg ember fog segítséget nyújtani, hogy kihúzzanak a bajból. Háláld meg nekik azzal, hogy megünneplitek a dolgot, és tanulj az elkövetett hibáidból.

Ikrek

Régóta vagy egy olyan kapcsolatban, amivel nem vagy maradéktalanul elégedett. Ma még inkább elfoghat a bizonytalanság, hogy megéri-e kitartanod. Te is jól tudod: nem érdemes hozzá ragaszkodni.

Rák

Eléggé megvan tépázva az önbizalmad, Rák. Nehéz lesz így ellátni a feladataidat. Ráadásul egy kollégád a maradék önbecsülésedtől is megfoszthat. Itt lenne az ideje, hogy azokhoz fordulj, akik feltöltenek, nem pedig lehúznak!

Oroszlán

Félreértések és akadályok zavarták meg a párkapcsolatod békéjét az elmúlt hetekben. Ma olyan eseménnyel szembesülhetsz, amikor minden kétség eloszlik, és világossá válik az egymás iránti elkötelezettségetek valódi, mély és tartós természete, különösen a partnered részéről.

Szűz

Sok jó lehetőség vár rád, Szűz. De nagy elköteleződést igényelnek, és jelenleg nem tudsz ennek eleget tenni, mivel közbeszólhat a magánéleted. Azért beszélj róla a családdal, a szerelmeddel, mielőtt még teljesen elvetnéd őket.

Mérleg

Előfordulhat, hogy félre kell tenned személyes céljaidat egy családi kötelesség vagy a párod miatt. Gondolj arra: mielőbb megoldod a fennálló nehézséget, annál hamarabb térhetsz vissza a terveid megvalósításához.

Skorpió

Ma a szokottnál is makacsabb vagy. Sajnos valószínűleg még akkor is belevágsz valamibe, ha tényleg minden - és mindenki - ellene szól. Még nem késő meggondolni magad, mielőtt olyan helyzetet teremtesz, amiből nem lesz könnyű kimászni.

Nyilas

Ideje választani a szórakozás és a munka között. Érthető, hogy fáraszt a mindennapi mókuskerék, de lébecolással nem is éred el a céljaidat. Ám nem árt, ha tudod: amennyiben most a kemény munkát választanod, rövid időn belül learathatnád a babérokat.

Bak

Valószínűleg megrekedt a párkapcsolatod, Bak, de a jó hír az: egy kis erőfeszítéssel új életet lehelhetsz az egyre halványuló románcba. Lehet, úgy érzed, hogy a szerelem túlságosan megerőltető felelősséget ró rád, de megéri időt és energiát áldozni rá, meglátod!

Vízöntő

Nem vagy kibékülve önmagaddal. A szíved és elméd között állandó háborúskodás folyik, márpedig a mai napon meg kellene hoznod bizonyos döntéseket. Ha úgy érzed, képtelen vagy rá, akkor fordulj segítségért olyanhoz, akiben megbízol!

Halak

A kedvesed próbál megváltozni, és olyan férfi lenni, akire vágysz. Adj neki egy esélyt, hogy bizonyítson, és értékeld, amiért ennyire igyekszik jobb emberré válni. Ha korábban gondjaitok voltak, ez most gyógyító hatással lehet a kapcsolatotokra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves