Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. február 1.: A Kos ingatlannal kapcsolatos céljai zöld utat kapnak, a Rák szerelmi életében minden megváltozhat

2023. február 01.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. február 1.: A Kos ingatlannal kapcsolatos céljai zöld utat kapnak, a Rák szerelmi életében minden megváltozhat

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp arra buzdítja a csillagjegyeket, hogy ragadják meg a kínálkozó lehetőségeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Készülj fel néhány jó hírre, különösen az otthonoddal kapcsolatban. Olyan lehetőségek adódhatnak, amik lakóhelyváltáshoz vezetnek, mert lakást vásárolhatsz, eladhatsz, esetleg felújíthatsz. Használd ki a pozitív energiákat!

Bika

Ambiciózus ember vagy, aki képes mindent elkövetni az álmai megvalósításáért. De mások nem így vannak! Éppen ezért ne légy erőszakos a környezetedben élőkkel, és ne ítéld el őket, amiért ők csak félgőzzel hajtanak előre.

Ikrek

Feltétlen szeretetet és támogatását ki kell ma nyújtanod a partnerednek. Még akkor is, ha valami olyasmit mond, ami lesokkol vagy megbánt. Hidd el, ő is küzd az érzéseivel és a történtekkel. Együtt, képesek vagytok átvészelni ezt a vihart.

Rák

Ha már együtt vagy valakivel, itt az ideje meghozni egy fontos döntést, például, hogy magasabb szintre emeled a kapcsolatot. Egyedülállóként pedig aktívan keresni kezded a szerelmet. Minden Rák számára komoly változások várhatók ma szerelmi-fronton.

Oroszlán

Szeretetteljes leszel mindenki iránt, akivel ma kapcsolatba kerülsz! Lehet, hogy valakit meghat a nagylelkűséged, és a nap végére bevallja az irántad érzett érzéseit. Bármilyen keserű tapasztalatok is járnak a fejedben, itt az ideje elengedni a korábbi csalódásaidat!

Szűz

A pénzügyben és a karrierben jelentős előrelépés várható ma, de elengedhetetlen, hogy közben megpróbáld megtartani az egyensúlyt a karrier és a magánélet között, ami napokon belül felborulhat.

Mérleg

Előveszel egy függőben lévő projektet, amit ma sikeresen le is zársz, kedves Mérleg. Igaz, közben akadályokkal és nehézségekkel szembesülhetsz, de a segítségedre siet egy kollégád, akivel korábban rossz viszonyod volt.

Skorpió

Ez a nap különösen kedvező számodra. Valami új veszi számodra kezdetét, de az is lehet, hogy befejezel egy olyan projektet, amit korábban nem sikerült. Este találkozz a barátaiddal, mert jó híreik lehetnek számodra!

Nyilas

Vissza kell venned az irányítást az életedben, Nyilas! Ne görcsölj tovább azon, hogy mások mit gondolnak és mondanak rólad. Inkább egy önelemzési időszakra van most szükséged, hogy jobban megérthesd a saját szükségleteidet és vágyaidat.

Bak

Valószínűleg a  megérzéseid alapján hozol gyors döntéseket, nem pedig a logika alapján, de a pénzzel kapcsolatban kiderül, hogy ezek helyesek. Felmerülhet egy kivételes karrierbeli lehetőség is, de akkor fel kellene áldoznod egy időre a kényelmes életedet.

Vízöntő

Tehetséges és lenyűgöző személyiséged van, és a mai napon reflektorfénybe is kerülsz! Élvezd a figyelmet és a bókokat, mert megérdemled. Figyelj ma az idősebbekre, mivel a segítségedre lesznek, és hasznos útmutatást adnak neked!

Halak

Új távlatok nyílnak meg előtted, kedves Halak. Valami, amit mindig is hobbiként kezeltél, többé válhat, és az lehet a főállásod. Minden fronton új fejlemények várhatók, amik teljesen megváltoztathatják az életedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves