Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 7.: Az Ikrek körülményei megváltoznak a munkahelyén, a Szűzhöz visszatér az exe

2023. december 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. december 7.: Az Ikrek körülményei megváltoznak a munkahelyén, a Szűzhöz visszatér az exe
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint az erőteljes energiáknak köszönhetően annyira jól érezhetik magukat a csillagjegyek, mintha kicserélték volna őket. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A mai nap egy óriási energialökettel kezdődik számodra. Ragadd meg a lehetőséget, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a nagyobb projektek vagy akár a házimunka elvégzésével. Nem mindennap érzed magad ennyire a toppon! 

Bika

Nincs olyan feladat vagy kihívás, amit ne tudnál ellátni. De nemcsak nagy dolgokat vihetsz véghez, hanem az önbizalmad is számottevően megnőhet. Ennek ellenére mégsem vagy hajlandó kockáztatni, pedig ma igazán megérné. 

Ikrek

Ma olyan energiák érkeznek hozzád, amiknek köszönhetően a világ tetején fogod érezni magad. Ehhez hozzájön az is, hogy váratlanul előléptethetnek vagy egy különösen fontos projektet bízhatnak rád a munkahelyeden.

Rák

A mai napon valahogy sokkal több energiád van, mint máskor. Akár fizikai erőt, akár szellemi élességet kívánnak az előtted álló feladatok, vesd bele bátran magadat a feladatokba, mert eredményesebb lehetsz, mint a hét bármely más napján.

Oroszlán

Ha mostanában kicsit fáradtnak érezted magad, kedves Rák, az egy csapásra megváltozhat, mert hirtelen megnövekedhet a szellemi és fizikai erőd. A tegnap nehéznek tűnő dolgok ma könnyen összejönnek.

Szűz

Talán sejtetted, de az is megeshet, hogy hirtelen tűnik fel az exed és kérhet tőled egy második esélyt. Ha tudsz még benne bízni, és úgy érzed, tényleg megváltozott, akkor érdemes lehet fontolóra venned a kérését.

Mérleg

Úgy érzed magad Mérleg, mint akit kicseréltek. A teendőid listájáról szinte mindent sikerül kipipálnod. Ha van valami, amit el akartál vállalni vagy elkezdeni, akkor jobb napot nem is találhatnál hozzá. 

Skorpió

Ez azon napok egyike lesz, amikor örömmel kelsz fel az ágyból. Tele vagy energiával, ráadásul magabiztosnak fogod érezni magad, és készen állsz arra, hogy nekiláss a projektjeid megvalósításának.

Nyilas

Remek nap lesz ez a mai néhány kötelezettséged elvégzésére. A kozmikus támogatások miatt energikusnak és tettrekésznek érzed magad. Ha van egy lista a tennivalóidról, akkor láss nekik, mert ma szupergyorsan letudhatod őket.

Bak

Ez egy kiváló nap lesz néhány olyan projekt elindítására, amiket régóta halogatsz, Bak. Valószínűleg több fizikai és mentális energiát fogsz ehhez érezni, mint az utóbbi időben. Bármit is csinálj, ma csodásan fog telni a napod! 

Vízöntő

Energikusabb vagy, mint valaha. Tökéletes nap ez a mai különböző feladatok, projektek és a házimunka elvégzésére. Állj ellen a halogatás vágyának. Ha elhalasztod a dolgokat, elveszíted a csillagok támogatását. 

Halak

Bár több ilyen nagyszerű napod lenne, ugye Halak? Ugyanis ma többet is elérhetsz annál, mint azt tervezed. Ha van valami, amit korábban tétováztál megtenni, akkor most itt a lehetőség! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves