Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 28.: A Rák és párja nagy dologra készül, a Bak váratlanul pénzhez jut

2023. december 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. december 28.: A Rák és párja nagy dologra készül, a Bak váratlanul pénzhez jut
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma elkezdik megalapozni a 2024-es évüket a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Itt az ideje, hogy elgondolkodj a karriereden, és esetleg fontolóra vedd, hogy belevágsz egy saját üzletbe. Ha már van céged, akkor egy ismerősödön keresztül új emberrel ismerkedhetsz meg, akivel partnerséget alakíthattok ki.  

Bika

Ha az a terved, hogy jövőre munkahelyet váltasz, már most érdemes megtenni a szükséges lépéseket, esetleg beadni a jelentkezésedet, ahová szeretnéd. Amennyiben nem tervezel váltást, nyugodtan vesd fel az előléptetéssel vagy fizetésemeléssel kapcsolatos igényedet a főnöködnek.

Ikrek

Itt az ideje, hogy elgondolkodj azon, mit fogsz tanulni 2024-ben, ami előléptetést vagy akár szakmaváltást hozhat. Ha szeretnél visszatérni az egyetemre, de nem tudod, hogy megengedheted-e magadnak, a mai nap remek alkalom lehet arra, hogy feltérképezd, mit kellene tenned érte. 

Rák

Csodálatos időszak ez az eljegyzési gyűrűk nézegetésére, vagy hogy beszélgetést folytassatok arról, mi lenne, ha jövőre összeházasodnátok. De ugyanúgy érdemes áttekinteni azt, milyen lehetőségeitek vannak összeköltözni vagy családot alapítani. 

Oroszlán

Mindig jó frissíteni a jelszavakat, eltávolítani azokat a dolgokat, amikről úgy érzed, hogy nem tükrözik a legjobb énedet a közösségi médiában, és megszabadulni olyan dolgoktól, amikhez nem szeretnéd, hogy mások hozzáférjenek az otthonodban.

Szűz

Ez egy remek nap ahhoz, hogy megtervezd a jövődet, és elgondolkozz azon, hogyan vágsz bele egy saját üzletbe vagy fejleszted a meglévőt. De akár a főnököddel is beszélhetsz arról, hogy szeretnél egy előléptetést. 

Mérleg

Ha teheted, még ne pörögj rá annyira a munkára. Csak végezd el a legszükségesebb feladatokat, és ne ess túlzásokba, inkább lazíts. Azt se hagyd, hogy mások stresszeljenek. Őrizd meg a békés hangulatodat! 

Skorpió

Amennyire csak tudod, meghosszabbítod az ünnepeket. Nagyon helyes! Érdemes ehhez kapcsolatba lépned azokkal az emberekkel, akik ellazítanak, és gondoskodnak az igényeidről. Csináljatok ma élvezetes, de mégis pihentető tevékenységeket! 

Nyilas

Ha van olyan feladatod, amivel gyorsan kellene végezned, akkor ma érdemes foglalkozni vele. A csillagok gondoskodnak arról, hogy könnyű napod legyen, és már csak arra van szükség, hogy te ne nehezítsd meg a dolgodat! 

Bak

Kérd, amire szükséged van, Bak. Csak így tudhatod meg, hogy megkapod-e. A jó hír pedig az, hogy váratlan pénz üti a markodat. Talán megérkezik az év végi bónusz, de még az is lehet, hogy más kellemes meglepetés fog érni. 

Vízöntő

Ki akarsz lenni? Soha nem késő változtatni, Vízöntő. Talán ideje kialakítani egy új képet magadról, és az új évben rápörögni a megvalósítására. Nyugodtan merj nagyot álmodni! 

Halak

Légy óvatos, Halak! Soha nem tudhatod, milyen tényezők gátolhatják a növekedésedet, és ennek nem kell egy személyeknek lennie. Ezek lehetnek időhúzó tevékenységek vagy egy helytelen gondolkodásmód. Vedd figyelembe az összeset! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves