Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 14.: A Kos a siker kapujában áll, a Bakot túl sokan hívják randira

2023. december 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. december 14.: A Kos a siker kapujában áll, a Bakot túl sokan hívják randira
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma a csillagjegyek megérkeznek a célegyenesbe. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Már a siker kapujában állsz, és most látod csak igazán, milyen árat fizettél érte az utóbbi időben. Valószínűleg jelentős mértékben hanyatlásnak indultak a kapcsolataid. Még nem késő ezen változtatni. 

Bika

A rugalmasságodat ma háttérbe kellene szorítani, Bika. Tervet kell készítened, és ragaszkodnod kell hozzá, bármit is mond vagy ígér valaki. Csak így lehetsz igazán eredményes! 

Ikrek

Ma belekeveredhetsz egy intellektuális vitába. Győződj meg arról, hogy nem csak azért ellenkezel, mert izgalomra vágysz, vagy egyszerűen nem bírod az illetőt. Csak akkor van értelme, ha fontos számodra a vita tárgya.  

Rák

Ha sikeres, valamint eredményes szeretnél lenni, akkor háttérbe kell szorítani az érzéseidet, és az elmédre kell támaszkodni, mert az agyad most sokkal megbízhatóbb, mint a szíved. Erősnek kell lenned, Rák!

Oroszlán  

A szívedben most különféle érzelmek kavarognak, Oroszlán. Beletelhet egy kis időbe, amíg mindent átgondolsz, amit érzel, ezért érdemes átütemezni egy-két találkozót, mert az emberek azonnal látni fogják, hogy valami nem stimmel veled.  

Szűz

Minden kemény munkád és erőfeszítésed végre kezd kifizetődni. De nem állhatsz itt meg. Közel jársz már a nagy célodhoz, ám a legkisebb megtorpanás is óriási hibának bizonyulhat. 

Mérleg

Ma mindenki hozzád fordul tanácsért, keves Mérleg, de nem adhatod meg nekik a helyes választ. Ezekre a dolgokra maguknak kell rájönniük. Csak annyit tehetsz: meggyőzöd őket arról, hogy képesek megtalálni a saját válaszaikat.  

Skorpió  

Tisztítsd meg az elmédet ma reggel, és készülj fel, mert egy vadonatúj kihívás vár rád. De ne aggódj, mert ez egy izgalmas, szórakoztató kihívás, amire vártál. Lassan haladj, és előbb tudj meg mindent, amire szükséged lehet ahhoz, hogy jól teljesíts!  

Nyilas

Senki sem szereti a kockázatot, de ma lehet, hogy nem tudod elkerülni, bármennyire is próbálkozol. Tehát, fogadd el a veszélyt, és gondolj arra: függetlenül attól, hogy kockáztatsz, végül mindenképpen nyerni fogsz.

Bak 

Váratlanul a figyelem középpontjába kerülsz, de ez a népszerűség most inkább terhet jelenthet. Valószínűleg az emberek túl sok idődet veszik el. Készen kell állnod arra, hogy visszautasítsd a meghívásokat, ha már túl sok lesz belőlük, és ez bizony a randikra is igaz lehet.

Vízöntő

Nem bölcs dolog ma hagyni, hogy hatalmi harcokba keveredj. Kerüld a háborúkat vagy az apró vitákat. Nehéz lehet semlegesnek maradnod egy bizonyos helyzetben, de mindent meg kell tenned, hogy tárgyilagos maradj. 

Halak

Csak azért, mert egy közelmúltbeli egészségügyi probléma téves riasztásnak bizonyult, még nem jelenti azt, hogy azonnal vissza kell térned a régi szokásaidhoz. Ki kellene használnod a megnövekedett tudatosságodat, és néhány változtatást kieszközölni az életedben. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves