Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. december 1.: A Kos véget vet egy mérgező kapcsolatnak, az Ikrek pénzt nyerhet

2023. december 01.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. december 1.: A Kos véget vet egy mérgező kapcsolatnak, az Ikrek pénzt nyerhet
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint jól kezdődik a december a csillagjegyek számára. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A mai napon megjön az erő és a bátorság ahhoz, hogy megszakítsd a kapcsolatot egy mérgező személlyel. Ez a tetted pedig fordulópontot hozhat az életedben. Gondolj erre, amikor esetleg elbizonytalanodnál a döntésedet illetően.

Bika

Ez egy nagyszerű nap egy mély spirituális elmélkedésre, beleértve a neveltetésed újragondolását. Ki tudja, talán úgy döntesz, hogy elmész egy családállításra vagy jobban elmerülsz a spiritualitásban.

Ikrek

Szereted az évnek ezt az időszakát. Lehetőséget ad jótékonykodni, és emlékeztet minden nagyszerű dologra, amit szeretsz a karácsonyban. Ma különösen nagylelkű leszel, miközben elkezdesz ráhangolódni a közelgő ünnepekre.

Rák

Mindenkinek csak adni szeretnél, de az energiát most azokra kellene fordítanod, akik valóban megérdemlik a figyelmedet. Itt az ideje Rák, hogy határozott legyél, és ne mondj igent azokra a tevékenységekre, amik nincsenek összhangban a céljaiddal vagy a meggyőződéseiddel.

Oroszlán

Érdemes lenne ma átgondolnod, mennyi időt töltesz a mindennapi tevékenységeddel. Mindegyiknek van értelme? Van, amelyikkel időt, energiát vagy pénzt pazarolsz? Itt az ideje annak, hogy kicsit jobban megszervezd az életedet.

Szűz

 A Merkúr belépett a Bakba, és aktiválta a kreativitás szektorát. Tehát most érdemes erőfeszítéseket tenni azért, hogy az álmokat valósággá változtasd. Bármi, amire vágysz, megtörténhet, ha teszel érte.

Mérleg

Ha ingatlanvásárláson gondolkodsz Mérleg, ma megtalálhatod álmaid otthonát. Ugyanígy tökéletes ez az időszak a befektetésekhez is, illetve bármilyen nagyobb dolog megvásárlásához.

Skorpió

 A Merkúr a Bakban aktiválta a kommunikációs szektorodat, és arra emlékeztet: az őszinteség mindig a legjobb politika. Mondd ki az igazat, és ne félj mások véleményétől, sem pedig attól, hogy elpártolnak majd tőled. Az igaz barátok úgy fogadnak el, ahogy vagy.

Nyilas

Hamarosan pénz ütheti a markodat, kedves Nyilas. Most akár nyeremény útján is rád találhat, de az is lehet, hogy pénzzé teheted azt, amire eddig csak hobbiként gondoltál. Bízz a megérzéseidben és a fantáziádban!

Bak

A Merkúr a jegyedben leginkább a személyes identitásodra van hatással. Tökéletes ez a nap ahhoz, hogy átgondold, meddig jutottál el, és milyen területeken kell még többet dolgoznod a jövőben.

Vízöntő

A Merkúr belép a Bakba, aktiválva a karrier és a társadalmi státusz szektorát. A mostani erőfeszítéseid a munkahelyeden nem maradnak észrevétlenül. Folytasd a kemény munkát az előléptetésért, a fizetésemelésért!

Halak

Sokat gondolsz egy régi barátodra. Mi lenne, ha felkeresnéd? Jót fog tenni a lelkednek, hogy újra kapcsolatba kerülsz vele, de talán még többet is adhat neked a barátságotok felmelegítése, mint azt gondolnád!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves