Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek felejthetetlen lesz a szerelmi élete a napokban

2023. november 29.

2 perc olvasás

ELLE

szenvedély szerelmi horoszkóp vénusz 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek felejthetetlen lesz a szerelmi élete a napokban
© Shutterstock

Néhány csillagjegy szenvedélyes órákra számíthat a héten.


A Vénusznak köszönhetően egy-egy csillagjegy szerelmi élete soha nem látott magasságokba juthat el.

A régi kapcsolatok ismét fellángolhatnak, mint a kezdeti fázisban, és ez hatalmas energiával tölti majd el mindkét felet.

De azoknak sem kell aggódniuk, akik egyelőre egyedül vannak, ugyanis ez már nem sokáig marad így…

3 csillagjegy, akikre szenvedélyes napok várnak

Rák

Mostanában képtelen vagy egyedül lenni. Bár időnként erre is szüksége van az embernek, az elmúlt időszakban a társas kapcsolatok kerültek előtérbe az életedben. Partnereddel ezekben a napokban a szerelem olyan mélységeit tapasztaljátok meg, mint még soha, és talán most válik világossá mindkettőtök számára, hogy akár egy életen át is társak lehettek.

Oroszlán

A Vénusz energiáinak köszönhetően egyszerűen ellenállhatatlan vagy, amit többen is így gondolnak a környezetedben. Talán egy ideje már a magány tűnik ideálisnak számodra, de eljött az idő, hogy nyitottabbá válj, és élj a lehetőségeiddel. Még az is előfordulhat, hogy találkozol azzal a személlyel, akire már régóta szükséged van.

szerelem-horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Alapvetően egyedül, a barátokkal és a családdal is jól megvagy, a szerelem nem minden pillanatban hiányzik az életedből. Ugyanakkor ezeket az érzéseket is szeretnéd megtapasztalni, és erre most lesz is módod, hiszen a partnered mellett fantasztikus élményekben lesz részed. A következő napok a romantikáról és a szenvedélyről szólnak majd.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves