Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 9.: A Kos megtalálja azt, ami hiányzott az életéből, a Rákot az egyik szerette könnyekig hatja

2023. augusztus 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 9.: A Kos megtalálja azt, ami hiányzott az életéből, a Rákot az egyik szerette könnyekig hatja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma kivételes lehetőségek nyílnak meg a csillagjegyek előtt, vagy fantasztikus ötletük támad. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Úttörő szellemed ma olyan ihletre tesz szert, ami végül egy váratlan vállalkozás felé terel. Talán megjön a kedved a saját vállalkozás indításához vagy a szakmaváltáshoz, de azt fogod érezni: megtaláltad azt, ami hiányzott az életedből.

Bika

Készülj fel Bika egy megvilágosító szemléletváltásra, ami arra ösztönöz, hogy újraértékeld a régóta fennálló hiedelmeidet. Feltehetően ez egy beszélgetésnek köszönhető egy új ismerőssel, akivel gyümölcsöző kapcsolat jöhet létre, ha nyitottnak bizonyultok egymás nézeteire.

Ikrek

Egy mai beszélgetés valamelyik ismerősöddel eddig feltérképezetlen terület felé terelheti a gondolataidat. Nem megy ki a fejedből egy utazás, vállalkozás lehetősége. Mi lenne, ha megpróbálnád megvalósítani?

Rák

Ez a nap lehetőséget ad a növekedésre, kedves Rák. Erőfeszítéseid szívmelengető elismeréseket vonnak maguk után, amik tovább növelik az önbizalmadat. Néhányan - köztük a szeretteid - olyan gesztusokat tesznek irányodba, ami könnyekig hathat.

Oroszlán

A mai bolygóállások segítenek jobban megérteni a sajátod és mások érzelmeit. Ennek köszönhetően elmélyülhet néhány köteléked, de ami a legfontosabb: az önmagaddal való kapcsolatod is sokat fejlődhet.

Szűz

Bár szereted a biztos, megszokott dolgokat, ma mégis egy olyan fejleményre számíthatsz a napi rutinodban, ami üdítő változást hozhat hosszú távon a mindennapjaidban. Elsőre talán sokkoló lehet, de hamar megszokod a gondolatát!

Mérleg

A mai égi interakció fokozza az amúgy is kifinomult diplomáciai érzékedet. Lehetőséged lesz egy viszály orvoslására, és egyéb problémák megoldására, amik visszaállíthatják a munkahelyeden, és egyáltalán a kapcsolataidban a békét, valamint a harmóniát.

Skorpió

Ma, Skorpió, te vagy az átalakuló főnix, aki újra feltámad a hamvakból. Olyan események történhetnek, amik új irányba terelik az életedet, és segítenek megtalálni, valamint követni az életcélodat.

Nyilas

Az aktuális bolygóállások táplálják a tudásvágyadat. Készülj fel egy lenyűgöző felfedezésre, ami kiterjeszti a látókörödet. Talán a szerelmeddel vagy egy barátoddal együtt indulhattok egy izgalmas utazására, egy szebb jövőt teremtve magatoknak.

Bak

A mai nap a kreatív problémamegoldás korszakát nyitja meg előtted, Bak. Nem mindennapi megoldás mutatkozik egy olyan kihívásra, amivel régóta küzdesz. És ez csak a kezdet, mert most úgy érzed, nincs olyan dolog, amivel ne tudnál megbirkózni.

Vízöntő

A nap kozmikus energiái lobbantják a látnoki képességedet. Olyan hihetetlen ötleted támadhat, ami forradalmasíthatja egy régóta elakadt vagy félbemaradt projektedet, és ezzel végre nemcsak befejezheted, hanem egyedülállót is alkothatsz.

Halak

Egészen felélénkül a képzeleted ma, Halak. Készülj fel a kreatív inspiráció hullámára, ami egy váratlan remekműhöz vezethet. Éppen ezért engedj az ösztöneidnek, éld ki művészi vágyaidat, vagy merj új dolgokkal kísérletezni a munkád során.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves