Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 7.: Az Oroszlán életére nagy hatással lesz valaki, a Mérleg utazási lehetőséget kaphat külföldre

2023. augusztus 07.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 7.: Az Oroszlán életére nagy hatással lesz valaki, a Mérleg utazási lehetőséget kaphat külföldre
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint a csillagjegyekre rátör a vágy, hogy változtassanak valamit magukon vagy az életükön. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Észrevetted, hogy egyszerre több irányba tartasz? Túlságosan szétszórt vagy, és emiatt nem érzed, hogy bármit is elérnél. Éppen ezért kellene elvarrni a függőben lévő szálakat, és elengedni azt, ami nem működik.

Bika

Ma ihletet kaphatsz, hogy megváltoztasd a megjelenésedet, kedves Bika. Érdemes lehet változtatni a frizurádon, vagy kísérletezni különböző színű vagy stílusú ruhákkal. Utána sokkal lazábbnak és kacérabbnak fogod érezni magad.

Ikrek

A mai energia arra késztet, hogy újragondold életed minden területét, Ikrek. Ha nem jelent olyan kihívást a munkád, mint azt szeretnéd, akkor talán itt az ideje a változtatásnak. A trükk az lesz: kitalálod, mit szeretnél igazából csinálni.

Rák

Készen állsz a drámai változásra az életedben. Nem arról van szó, hogy elégedetlen vagy a karriereddel és a magánéleteddel. Inkább úgy érzed, lemaradsz valami nagyszerűről. Légy fogékony a ma felmerülő lehetőségekre!

Oroszlán

Számíts arra, hogy találkozol valakivel, aki óriási hatással lesz az életedre – valószínűleg a karrieredre. Ha mostanában csalódott voltál, hogy nem léptél előre, ez most változhat. Lehet, ez az új személy egy másik utat mutathat.

Szűz

Több hónapja vagy egy vad kozmikus túrán, Szűz. Ha még nem történtek nagyobb változások, akkor ma elkezdődhetnek. Például jöhet az előléptetés, amihez valószínűleg fizetésemelés is társul. Készülj fel, mert váratlan események várhatók!

Mérleg

Talán szeretnél Amerikába költözni, esetleg elutaznál Balira vagy saját vállalkozást indítanál? Kétségkívül készen állsz a változásra. Légy résen, mert szokatlan, váratlan, de izgalmas opciók merülhetnek fel.

Skorpió

Talán azt fontolgatod, mihez kezdj a kis többletpénzeddel. Befektesd vagy inkább elköltsd? Ha ez segít, boldogabb leszel, ha feláldozod a rövid távú kielégülést a jövőbeli anyagi haszon érdekében.

Nyilas

Ez egy érdekes nap lesz, feltéve, hogy nyitva tartod a szemedet és a füledet a felmerülő lehetőségekre. Ne félj az új kihívásoktól. Még akkor se, ha bizonytalan vagy a képességeidet illetően. Ragadd meg a lehetőségeket, és teszteld azokat!

Bak

Végre kezded úgy érezni, hogy haladsz, Bak. Hamarosan befejezel néhány olyan projektet, ami régóta van folyamatban. Már csak az utolsó simításokat kell elvégezned, aztán learathatod a munkád gyümölcsét.

Vízöntő

Ez egy szenvedélyes nap. Valósággal forr a véred, és nehezen tudsz másra gondolni, minthogy együtt legyél a kedveseddel és végre szeressétek egymást. Ám ha erre ma nincs lehetőséged, kénytelen leszel elmenni futni vagy más módot találni arra, hogy csillapodjon a vágyad.

Halak

Ma nehezen jön az ihlet és a lendület, így azt érezheted: egy helyben toporogsz, és nem jutsz előrébb a feladataiddal. Ne csüggedj, és ne is add fel! Vegyél erőt magadon, és minden nehézség ellenére folytasd a munkádat, és nem marad el a jutalom az erőfeszítéseidért.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves