Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akiknek a Vénusz hozza el a gazdagságot

2023. augusztus 04.

2 perc olvasás

ELLE

augusztus bika horoszkóp oroszlán pénzügyek rák
3 csillagjegy, akiknek a Vénusz hozza el a gazdagságot
© Getty Images

A Vénusz a szerelmi életet és a pénzügyeket befolyásolja leginkább, és van, akire most kifejezetten pozitív hatást gyakorol.


Augusztus 3-án a Vénusz az Oroszlán jegyébe lépett, ami mindenképpen kedvezőnek bizonyul, és az összes csillagjegyre jó hatással lesz az élet különböző területein. Ez különösen annak köszönhető, hogy a Vénusz retrográd mozgásban van, ahogy hamarosan a Merkúr is csatlakozik ehhez.

Van azonban 3 csillagjegy, akire még nagyobb hatást gyakorol az Esthajnalcsillagként is ismert Vénusz bolygó.

A Vénusz elhozza az anyagi jólétet

Ennek a 3 csillagjegynek nem kell aggódnia a pénzügyek miatt augusztusban:

Bika

E csillagjegy szülöttei az égitest pozitív hatásait egész életükben élvezik, hiszen a csillagjegy uralkodó bolygója a Vénusz, most pedig az anyagi helyzetükre különösen előnyösen hat majd. Szerelmi életük is virágzik ebben a hónapban, ahogyan karrierjükre sem lehet panasz: számos új lehetőség bukkan fel, és az egyedülállók is megtalálhatják a számításaikat.

Oroszlán

Az Oroszlánok úgy érezhetik, hogy pénzügyi helyzetük nem harmonikus, de ebben a hónapban az elakadásaikat feloldja a Vénusz. Nagyobb összegekre tehetnek szert a tőzsdén, sikerek kísérik őket a szerencsejátékokban, és megtakarításaik is most kezdenek el kamatozni. Ha pedig mindez nem lenne elég, szerelmi életük is tökéletesen alakul.

venusz-elle.hu
Forrás: Getty Images

Rák

A Rákok korábbi befektetéseik hozamát most élvezhetik ki igazán, és érdemes megfontolniuk, hogy az üzleti életben milyen szerződéseket kötnek: most siker koronázhatja az új együttműködéseket. Szerelmi életük nem is alakulhatna ennél jobban, akik pedig házasságban élnek, végre igazán boldog és harmonikus időszakot élhetnek át a társukkal.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves