Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 31.: A Rák megismerkedik valakivel a neten, a Halakkal ma túl sok jó dolog történik

2023. augusztus 31.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 31.: A Rák megismerkedik valakivel a neten, a Halakkal ma túl sok jó dolog történik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint a Halak telihold meghozza a kívánt változásokat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Természetednél fogva tehetséges vagy a vezetésben, Kos, és ma bebizonyíthatod, milyen könnyű összehoznod a barátaidat egy közös ügy érdekében. Sőt, a munkahelyeden is megmutathatod, milyen remek csoportvezető lennél! 

Bika

Egy lépéssel mindenki más előtt jársz, Bika, és ebből ma előnyt kovácsolhatsz a karrieredben. Ugyanakkor itt az ideje, hogy frissíts mindent, ami már nem működik számodra, és merj új módszereket kipróbálni! 

Ikrek

A mai telihold felhívja a figyelmet a felsőoktatásra, és ha még nem jársz főiskolára, fontolóra vehetnéd, hogy valami újat tanulj. De célszerű lehet elgondolkodnod azon is, hogy részt veszel egy online tanfolyamon, vagy regisztrálsz egy ingyenes, de hasznos podcastre.  

Rák

Hirtelen kedved támadhat online ismerkedni. Ma még akár egy társkeresőre is regisztrálhatsz, ahol már a mai napon érhetnek kellemes meglepetések. Ajánlott lehet megkérdezni a barátaidat, hogy ők hol szoktak ismerkedni. 

Oroszlán

A mai Halak telihold belép a szerelemmel kapcsolatos szektorba. Ez egy kiváló nap arra, hogy értékeld a párkapcsolatodat, és elgondolkodj a jövőtökön. Miután pontosan felvázoltad, mire vágysz, oszd meg a kedveseddel is. 

Szűz

Valószínűleg a Merkúr retrográd hatására, de megtalálhatod a gyenge láncszemeket az életedben, amiken változtatnod kellene. Hajlandó vagy megszabadulni attól, ami nem működik, vagy csak hátráltat, és készen állsz a dolgok és kapcsolatok fejlesztésére is.  

Mérleg

Ma elgondolkodsz néhány kapcsolatod sorsán. Úgy érzed, van pár ember, akivel szoros a kapcsolatod, pedig nem érdemli meg az illető, mindazt, amit adsz, és van néhány laza kötelék, ami több figyelmet igényelne. Ezen szeretnél most változtatni.

Skorpió

Érdemes lenne felvenni a kapcsolatot néhány rég nem látott baráttal vagy rokonnal. Egyrészről jót tenne a lelketeknek, másrészről sok fontos dolgot megtudhatnál, amik még akár a hasznodra is válhatnának.

Nyilas  

Az előtted álló nap tökéletes a művészi projektekhez. Itt az ideje új területeken kipróbálni magad, vagy elővenni a régi hobbidat, amire rég nem jutott időd. Most még akár fel is fedezhetik a tehetségedet

Bak

Nagyon ügyelj a pénzügyeidre, mert könnyen becsúszhat egy hiba, ami később fájhat. Ilyen lehet az, hogy a pénztárnál rosszul adtak vissza neked, vagy mégsem akciósan veszed meg a hirtelen felindulásból kiválasztott ruhát. Légy óvatos!  

Vízöntő

A csillagok arra biztatnak: vedd fel a kapcsolatot az idősebb női rokonaiddal. Azonkívül, hogy mindenkinek jót tenne a kapcsolat ápolása, olyan fontos tudás birtokába kerülhetnél, ami sok mindent megváltoztathatna.  

Halak

Ez a te napod, Halak! A telihold a jegyedben rengeteg örömöt és kellemes meglepetést hoz a szerelemben, a karrierben, és a pénzügyekben egyaránt. Hirtelen annyi csodás dolog ér, és olyan boldog leszel, hogy nehezedre esik elhinni: lehetsz ennyire szerencsés.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves