Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. augusztus 28-szeptember 3.: A Rák életét megváltoztatja egy barátja, a Mérleggel megtörténik az, amiben nem hitt

2023. augusztus 28.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. augusztus 28-szeptember 3.: A Rák életét megváltoztatja egy barátja, a Mérleggel megtörténik az, amiben nem hitt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A nyár utolsó hete kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget biztosít a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ez a hét a pénzről fog szólni, Kos. Sikerül megtalálni annak a módját, hogy növeld a bevételeidet, és valószínűleg még csak jelentősebb erőfeszítésbe sem fog kerülni. Viszont emiatt kissé a háttérbe szorulhat a család, ezért légy óvatos. Igyekezz rájuk is időt szánni, bármennyire is izgalmasak az új projektjeid!

Bika

Végre sikerülnöd elmenekülnöd. Már egy ideje vágysz a vakációra, de legalábbis a magányos elvonulásra, és úgy tűnik, most megteheted. Nagyon jót fog tenni a testednek és a lelkednek az egyedüllét, a pihenés, ahogy a barátokkal töltött idő is, akikkel esténként összefuthatsz. Használd ezeket a napokat arra, hogy lazíts, és megengedj magadnak olyan dolgokat is, amiket máskor nem.

Ikrek

Fontos döntések születnek a napokban, és megadják azt a nyugalmat és békét, amit eddig hiányoltál az életedből. Úgy érzed, végre sínen vagy, ezért is mered kicsit elengedni magad. A nyár utolsó hetében lazítani fogsz, és felkészülsz a szeptemberi dömpingre. Add meg magadnak, amire vágysz!

Rák

Igyekszel a családoddal tölteni annyi időt, amennyit csak tudsz, mert már előre sejted, hogy hamarosan rendkívül leterhelt leszel. Legalábbis a hét elején még így tűnik, de aztán jön egy barátod, aki hatalmas szívességet tesz neked, vagy felajánlj egy remek lehetőséget, és ez megváltoztathatja az életedet.

Oroszlán

Szeretnél maximálisan felkészülni szeptemberre, hogy mikor beindul a munka, az iskola, már minden el legyen rendezve, de úgy érzed, kissé el vagy csúszva. Nyugodj meg Oroszlán, és ne ess túlzásokba. Szánd még ezt a hetet arra, hogy kiélvezd a nyarat, aztán lesz bőven lehetőséged melózni az őszi szünetig!

Szűz

Egy nagyszerű hét áll előtted, kedves Szűz! Részt veszel valamilyen tevékenységben, amiben jeleskedni fogsz, és jót fog tenni, hogy megmutathatod magadnak és másoknak, mennyire szupertehetséges vagy. Ezenkívül a hét végére új barátokat szerezhetsz, és rengeteg lehetőséged lesz velük szórakozni.

Mérleg

Amiről nem gondoltad, hogy ezen a héten megtörténik, az már csak azért is meg fog, és köze van a szerelmi életedhez. Minden sokkal jobb lesz! Ez jelenthet eljegyzést, vagy akár családalapítást, de az biztos: hatalmas fordulópontot hoz ez életetekben. Mindeközben az egyedülállók újra szóba elegyedhetnek az exükkel.

Skorpió

Ez az a hét, amikor meglátod munkád gyümölcsét. Nagyon keményen dolgoztál, hogy eljuss arra a pontra, amire elfogsz. Légy büszke magadra, és ünnepeld meg a sikereidet a barátaiddal. Ezenkívül több izgalmas meghívást is kaphatsz, amiket érdemes elfogadnod, mert új barátokra vagy előnyös kapcsolatokra tehetsz szert.

Nyilas

Úgy érzed, nagyon szigorú és fegyelmezett voltál az utóbbi időben, és most ideje kiereszteni a fáradt gőzt a lázadó éneddel együtt. A nyár utolsó hetében még szeretnél szórakozni, és kicsit kitombolni magad, mielőtt beköszönt a kemény munka időszaka. Tedd ezt Nyilas, és mozdulj ki a barátaiddal!

Bak

Még egy kicsit tarts ki Bak, mert nincs messze a cél. Hamarosan eléred azt, amiért annyit dolgoztál. Most nem szabad lustálkodnod vagy feladni a vágyadat. Az egész univerzum összefogott azért, hogy célba juttasson téged, ugyanis a környezeted is támogatni fog a napokban.

Vízöntő

Ezen a héten a barátokkal töltött idő adhatja a legfőbb örömforrásodat, főleg azért, mert néhány régi barátoddal is újra találkozhatsz. Most még a munkád is kevesebb, ezáltal a stressz is, vagyis a következő napokban megteheted, hogy többet pihensz, szórakozol, és új élményeket szerzel.

Halak

Azt tapasztalhatod, hogy ezen a héten egy kis mozgásteret engedsz a fantáziádnak a következő utazásodat tervezve, és ez azt jelenti: az eddigiekhez képest valami sokkal nagyobbat álmodsz meg. Miért elégednél meg azzal, hogy egy olyan helyre utazz, ahol már jártál, ha reálisan bárhová eljuthatsz?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves