Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 29.: A Rák kiborul, a Szűz egyik szerette segítségre szorul

2023. augusztus 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 29.: A Rák kiborul, a Szűz egyik szerette segítségre szorul
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint késésekre, fennakadásokra számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Egyes sürgető ügyek miatt azon kezdesz aggódni, hogy el kell halasztanod egy utazást, Kos. Ne tedd! Még van időd, amit ha ügyesen osztasz be, sikerülni fog mindennel időben végezni, és nyugodt szívvel elutazhatsz. 

Bika

Ha befektetésen gondolkodtál, Bika, ez nem az a nap, amikor bele kellene vágnod. Nemcsak a befektetés feldolgozása késne, de valószínűleg nem is úgy térülne meg, ahogyan azt reméled. Érdemes lenne még inkább tájékozódnod a lehetőségeidről. 

Ikrek

A potenciális vagy jelenlegi üzleti partner elérésére tett kísérletek balul sülhetnek el, Ikrek. Valószínűleg ma sehogy sem tudod elérni. Az illetőnek mozgalmas napja van, szóval ne gondold, hogy haragszik rád.  

Rák

Ma egy kicsit kiborulhatsz, Rák, mert rettentően túlterhelve érzed magad. Kísértést érezhet arra, hogy a kötelezettségeid ellenére otthon maradj. Ez valóban bölcs lépés lehet, és sokat javítana a hangulatodon.  

Oroszlán

Alighanem izgatottan vársz egy telefonhívást vagy üzenetet a szerelmedtől, ami látszólag sosem érkezik meg. Ez bizonytalanságot ébreszt benned, és a legrosszabbra gondolhatsz. Ne aggódj, meg fog jönni az, amire vársz. 

Szűz

A szerelmed vagy az egyik családtagod depressziós lehet a munkája miatt, Szűz. Az lenne a legjobb, ha valamivel elterelnéd a figyelmét. Viszont több látogató is beugorhat ma hozzád olyan jó hírekkel és információkkal, amik téged is feldobnak. 

Mérleg

Néhány levél, vagy telefon, amire már régóta vársz még mindig késhet. Nincs okod igazán frusztráltnak lenni, mivel a késéseket nem tudod befolyásolni. A legjobb megoldás az, lefoglalod magad, és hagyod, hogy egyszer csak megérkezzen az, amire vársz. 

Skorpió

Talán pénzzel kapcsolatos hírre, de legalábbis valamilyen üzenetre vársz, ám az még mindig nem érkezett meg. Ez idegesítő lehet, Skorpió, különösen azért, mert nem sokat tehetsz ellene. Tereld el a figyelmedet, amíg vársz! 

Nyilas

Nem haladsz előre a terveiddel, és már kezded azt hinni, te csinálsz valamit rosszul. Az elakadások a rossz kommunikációból erednek. Lehetséges, hogy nem jutottak el bizonyos üzenetek a megfelelő személyhez. Tarts ki, és továbbra is higgy magadban. 

Bak

Nagyon magad alatt vagy Bak, bár fogalmad sincs, miért. Az életed jól alakul, így nincs valódi okod arra, hogy rossz kedved legyen. Valószínű, hogy láttál valamit, ami felszínre hozott egy tudattalan emléket, és az dolgozik benned. 

Vízöntő

Ma úgy tűnik, hogy nem tudsz részt venni egy olyan csoportos tevékenységen, amire korábban számítottál. Más sürgető ügyek azonnali figyelmet igényelhetnek, és ettől fel tudnál robbanni.

Halak

Ha késik egy fontos projekt befejezése, ingerültnek, frusztráltnak érezheted magad, Halak, annak ellenére, hogy minden tőled telhetőt megtettél. A probléma valószínűleg kívül esik az irányításodon, ezért nem érdemes görcsölnöd!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves