Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akit váratlan meglepetés ér a héten

2023. augusztus 27.

1 perc olvasás

ELLE

augusztus csillagjegy csillagjegyek horoszkóp szerencse
3 csillagjegy, akit váratlan meglepetés ér a héten
© Shutterstock

Hamarosan véget ér az augusztus, de a nyár utolsó napjai különleges izgalmakat tartogatnak a csillagjegyeknek! 


Hatalmas fordulattal ér véget az augusztus a csillagjegyek számára. Lesznek olyanok, akik lezárnak egy kapcsolatot, míg mások számára új kapuk nyílnak meg. 3 csillagjegy életét pedig egy váratlan meglepetés forgathatja fel! 

Kos

Nagyon határozottá váltál az elmúlt időszakban, ezért semmit sem adsz fel. Mindent megteszel azért, hogy valóra váltsd az álmaid, ez pedig hamarosan meghozza a gyümölcsét. A magabiztosságod az életed minden területén megmutatkozik, többek között a kapcsolatodban is. A partnered a következő időszakban meglephet valamivel, könnyedén előfordulhat, hogy egy következő szintre léptek. 

Rák

Keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, de most a csillagok állásának köszönhetően a kreativitásod kerül előtérbe. Az ötleteidet meg is hallgatják, ami új kapukat nyithat meg előtted. Nincs más dolgod, mint élni a lehetőségekkel. A karriereden nagyot lendíthet, ha elfogadod a felajánlkozó lehetőségeket. 

Skorpió

Az életed csupa romantika az utóbbi időben, amit annyira nem is bánsz. A partnereddel nagyon egy hullámhosszon vagytok, sokat beszélgettek, és sikerül olyan dolgokat is átbeszélni, melyeket korábban nem. Az elkövetkezendő időszak megváltoztatja a jövőről alkotott véleményeteket, az is előfordulhat, hogy előkerül a házasság gondolata

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves