Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 28.: A Bika pénzhez jut a megérzéseinek hála, az Oroszlán életét felkavarja egy múltbéli ismerőse

2023. augusztus 28.

3 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 28.: A Bika pénzhez jut a megérzéseinek hála, az Oroszlán életét felkavarja egy múltbéli ismerőse
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint romantika és kellemes meglepetés vár ma a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Bizonyos információk felébreszthetik a szenvedélyedet, hogy többet tudj meg egy témáról. Szeretnéd az új tudásodat egy olyan projektben felhasználni, amiben a partnered is szerepel. Ma csupa jó döntést hozhatsz!

Bika

Megéri a megérzéseidre hallgatni Bika, ugyanis ma pénzhez juttathatnak téged. Meglehet, különös ötleted támad, de ne hagyd magadat lebeszélni róla. Ezenkívül felfedezheted egy elhanyagolt tehetségedet is, amit jelenleg nagyon hasznosnak találhatsz.

Ikrek

Azt érezheted, hogy hegyeket tudsz mozgatni, Ikrek. Ha valami olyasmin gondolkodsz, amit mások lehetetlennek tartanak, itt az ideje belevágni. A karriered, a szerelmi életed és a kreatív projekteid mind-mind lényegesen előrehaladhatnak ma.

Rák

Bizonyos emlékek újra előkerülnek, Rák. Elgondolkodhatsz azon, miért gondolsz hirtelen rájuk, de valószínűleg most oldódnak fel azok a blokkok, amik miatt eddig nem sikerült az elengedés. Estére jónéhány lelki terhedtől megszabadulhatsz!

Oroszlán

A mai nap sok szempontból a kezdetet jelenti. Egy barát a múltból újra megjelenhet az életedben, és kellemes, ugyanakkor nyugtalanító emlékeket idézhet fel. Ugyanakkor ma új barátok is jöhetnek. Rengeteg meglepetésre számíthatsz ezen a napon!

Szűz

Valakinek a környezetedben gondja lehet egy tekintélyes személyiséggel. Kísértést érezhetsz, hogy az oldalára állj vagy egyáltalán beszállj a veszekedésbe, de bölcsen tennéd, ha kimaradnád belőle.

Mérleg

Sok időt tölthet olvasással vagy valamilyen kutatással, Mérleg. A kíváncsiságod most különösen nagy. Még azt is fontolóra veheted, hogy beiratkozz egy képzésre, különösen azért, mert régóta érdekel egy bizonyos téma, amiről szeretnél többet tudni.

Skorpió

Annyira felerősödhet az intuíciód kedves Skorpió, hogy gondolatolvasónak érzed magad, és olyan emberek gondolataira is rá tudsz fókuszálni, akiket nem ismersz. Sőt, ma még a közelgő eseményeket is megérezheted előre.

Nyilas

A mai napon különösen szenvedélyesnek érzed magad Nyilas. Ha van rá mód, mindenképpen romantikázz este a kedveseddel. Ezenkívül ma belevághatsz egy új projektbe, ami sokkal messzebbre juttathat téged, mint azt gondolnád.

Bak

Ma újra erősnek és egészségesnek érezheted magad. Ezért úgy dönthetsz, hogy befejezed a félbemaradt feladatokat. A legtöbbjükkel végzel is a nap végére, amivel pedig nem, azzal valószínűleg holnap fogsz. Csak így tovább, Bak!

Vízöntő

Erőteljesen hullámzik ma benned a szenvedély, jót tenne, ha kiutat biztosítanál neki azáltal, hogy egy meghitt estét töltesz a szerelmeddel. Ám a kreatív szenvedély is erős, és hirtelen inspirációt érezhetsz arra, hogy elmerülj valamilyen művészi tevékenységben.

Halak

Egy romantikus este otthon a pároddal közelebb hozhat titeket egymáshoz, Halak. Ezenkívül, ma egy intellektuális szenvedély is az utadba kerülhet. Felfedezhetsz egy új érdeklődési területet, amivel szeretnél komolyabban is foglalkozni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves